Marko Björs - Rakkauden seikkailu on kevään televisiotapaus TV5:lla ja discovery+-palvelussa

Marko Björs – Rakkauden seikkailu on kevään televisiotapaus TV5:lla ja discovery+-palvelussa

Uutuussarja on paitsi Markon Björsin henkilökohtainen, tunteikas matka, myös isompi tärkeä viesti: rakkaus kuuluu kaikille!

Marko Björs on kouluratsastaja, maajoukkuevalmentaja, malli ja korusuunnittelija. Vaikka Markon uraa ja elämää on seurattu julkisuudessa jo yli 30 vuotta, ei hän ole koskaan puhunut julkisesti rakkauselämästään siihen liittyvistä spekulaatioista huolimatta.

Nyt ensimmäistä kertaa ikinä Marko avaa sydämensä ja näyttää itsestään täysin uuden puolen, kun hän etsii itselleen kumppania uudessa nimeään kantavassa rakkausrealityssa Marko Björs – Rakkauden seikkailu. Katsoja pääsee tutustumaan Markoon tasolla, jota hän ei ole ennen avannut lähipiirinsä ulkopuolisille.

Sarjan päähenkilö on pelännyt rakastumista ja ajatellut, ettei romantiikka kuulu hänelle. Nyt on kuitenkin Markon vuoro heittäytyä elämänsä tärkeimpään seikkailuun ja antaa rakkaudelle mahdollisuus. Marko kohtaa Etelä-Afrikassa 10 upeaa sinkkumiestä ja lähtee selvittämään, voisiko joku heistä olla hänelle sopiva kumppani. Yhteisen matkan aikana koetaan unohtumattomia hetkiä ja toinen toistaan hienompia treffejä. Luvassa on aitoja tunteita, lämpöä, ihastusta ja ystävyyttä, mutta myös pettymyksiä ja sydänsuruja. Jokaisen jakson päätteeksi Marko joutuu lähettämään yhden miehistä kotimatkalle.

Lämminhenkinen ohjelma tekee suomalaista televisiohistoriaa, sillä ensimmäistä kertaa kaikki deittailurealityn päähenkilöt ovat vähemmistön edustajia. Markoa on tullut tavoittelemaan joukko upeita miehiä ympäri Suomea. Markon lisäksi miehet hurmaavat myös katsojat, sillä heiltä ei persoonaa, huumorintajua ja keskustelutaitoa puutu. Joukossa on eri-ikäisiä miehiä erilaisista taustoista aina insinööristä tanssijaan. Jokainen heistä haluaa rakastua ja uskoo, että nyt voisi olla sen aika.

-Iso hatunnosto Markolle ja miehille, jotka uskalsivat lähteä ohjelmaan mukaan avoimin sydämin. Olemme äärettömän ylpeitä siitä, että tuomme ensimmäisenä suomalaisena tv-talona markkinoille kokonaan seksuaalivähemmistön edustajista koostuvan deittiohjelman. Hyvin tehdyllä viihteellä voidaan paitsi viihdyttää myös vaikuttaa. Uskomme ja toivomme, että ohjelma on tärkeä sisältöteko matkalla kohti suvaitsevaisempaa asenneilmapiiriä ja tasa-arvoisempaa yhteiskuntaa, sanoo Discovery Finlandin sisältöjohtaja Katja Santala.

 

Sarjan Discoverylle tuottaa Warner Bros International Television Production Finland. Markon pressikuva on ladattavissa täällä.

Marko ja muut miehet ovat tavattavissa sarjan pressitilaisuudessa Helsingissä 15.3.
Kutsu seuraa pian.

 

Marko Björs – Rakkauden seikkailu
TV5 ja discovery+ keskiviikkoisin
23.3. alkaen