Anssi Kelalta uusi järkälemäinen single Revontulet

Kevään kiertue on käynnistynyt ja jatkuu ensi viikolla Himos Arenalla.

Laulaja-lauluntekijä Anssi Kela on tänään perjantaina 11.3. julkaissut uuden järkälemäisen singlen Revontulet. Hypnoottisen riffin ryydittämät säkeistöt huipentuvat stadionkokoisiin kertosäkeisiin – taattua Kelaa!

”Revontulet on laulu siitä, miten kukaan meistä ei ole yksin ongelmiensa kanssa. Me kaikki kannamme mukanamme samoja painoja, vaikka ne eivät ehkä näykään päälle. Mutta samojen murheiden lisäksi meissä on myös samaa valoa, joka odottaa tilaisuutta päästä loistamaan”, Kela kertoo uudesta kappaleesta.

Anssi Kela nousi suuren yleisön tietoisuuteen 2001 debyyttilevy Nummelan julkaisun myötä. Viidellä Emma-patsaalla sekä useilla kulta- ja platinalevyillä palkittu Kela on yli 20-vuotisen soolouransa aikana julkaissut seitsemän studioalbumia. Hänen tunnetuimpia radiohittejään ovat muun muassa Mikan faijan BMW, Puistossa, Kaksi sisarta, Milla, 1972, Levoton tyttö ja Ilves.

Kelan vuodenvaihteessa 2019-2020 esittelemä konserttisarja Mun täytyy kävellä näin oli menestys. Poikkeuksellisen konseptin avoimuus ja ainutkertaisuus tekivät vaikutuksen ja elämänkertakonsertit olivat loppuunmyytyjä. Lisäksi viime vuonna hänet nähtiin jo toista kertaa suositussa Vain elämää -ohjelmassa.

Kela yhtyeineen on nyt aloittanut uuden kiertueen. Vakuuttavassa livekunnossa olevan kokoonpanon voi nähdä kevätkiertueen jälkeen useammalla kesän festivaalilla.

Anssi Kelan kevätkiertue 2022:
18.03. Himos Areena, Jämsä
19.03. Möysän Musaklubi, Lahti
25.03. Basso Club, Oulu
26.03. Merisärkkä, Kalajoki
01.04. M/S Viking Grace, Turku
02.04. Sellosali, Espoo
15.04. Lapland Hotels Äkäshotelli, Ylläs
17.04. Hullu Poro Areena, Levi
22.04. Olympia, Tampere
23.04. Vanha Ylioppilastalo, Helsinki
29.04. Isomäki Areena, Pori
30.04. OmaSp Stadion, Seinäjoki
20.05. Apollo, Turku (SIIRRETTY 12.3. PÄIVÄMÄÄRÄLTÄ)

 

Kuuntele Revontulet tästä.
Seuraa Anssi Kelaa: Instagram / Facebook / Kotisivut