MÄKKI avaa julkaisukevään singlellä aikuiseksi kasvamisesta

”Ne koittaa saada meijät kaikesta vastuuseen ja hiostaa et koita kasvaa aikuiseks”

Kotimaisiin rap-konkareihin kuuluva Mäkki eli Gert Kaasik julkaisee tänään uuden singlen Koita kasvaa aikuiseks. Kappale on tuttua ja laadukasta Mäkkiä parhaimmillaan, mutta tuotannossa kuullaan ripaus uutta soundimaailmaa. Koita kasvaa aikuiseks nostalgisoi nuoruutta ja ajan kulumista. Single kertoo sen lupauksen lunastamisesta, ettei kukaan meistä todellisuudessa koskaan kasva aikuiseksi.

Koita kasvaa aikuiseks on hyvä jatke edeltävälle singlelle Fyfyy. Molemmat sinkkulohkaisut antavat esimakua tulevasta albumista, joka edustaa aikaisempia levyjä perinteisempää hiphopia.

Suorasanaisuudestaan ja omintakeisesta flowstaan tunnetun Mäkin aikaisempia listahittejä ovat mm. Sun Kyydissä, Pläänit Uusiks ja viimeisimpänä Fyfyy, joka julkaistiin marraskuussa 2021. Yhteensä artistin tuotantoa on kuunneltu suoratoistopalveluissa lähes 170 miljoonaa kertaa.

Kuluvan vuoden suunnitelmiin kuuluu tiivis julkaisutahti, jota seuraa virallinen juhlavuosi 2023: Mäkki juhlii pyöreitä, kun ensimmäisestä levy-yhtiöön signauksesta tulee kuluneeksi kokonainen vuosikymmen.

Mäkki somessa:
Facebook / Instagram