Nouseva laulaja-lauluntekija ILON julkaisi uuden singlen

Kuvaaja: Julian Riikonen

Kansainvälistä huomiota herättänyt ILON julkaisi tänään uuden singlen voice memo. Kappale kertoo kipeästä ajasta joka seuraa eron jälkeen, ennen kuin aika parantaa haavat. voice memon lopussa leikitellään TikTokissakin trediksi nousseen hidastuksen kanssa. Kappale on virolaisen Karl Killingin tuottama, ja kaksikko on kirjoittanut kappaleen yhdessä.

- Tilanne eskaloitui vain muutamassa päivässä, jopa vähän liiankin nopeasti. Yhtäkkiä seisoimmekin jo hänen rappukäytävässään juuri eronneina kyyneleet poskillamme. Hän pyysi minua suutelemaan häntä vielä viimeisen kerran, vaikka tiesi, että ei pitäisi. Päädyin kirjoittamaan tämän biisin siitä kivuliaasta etäisyydestä, joka seuraa viimeistä yhteistä keskustelua ennen kuin tiet erkanevat lopullisesti, ILON kuvailee kappaleen syntyä.

ILONin edelliset singlet ovat dream ja tobacco, jotka ovat radiokuuntelijoillekin tuttuja. Artisti pääsi YleX:n läpimurtolistauksen 2021 sijalle 2, ja Teosto nosti kansainvälisenä naistenpäivänä ILONin yhdeksi tämän hetken kiinnostavimmaksi musiikintekijäksi. 21-vuotiaan monilahjakkuuden singlejä on huomioitu Pohjoismaiden, Baltian ja Saksan radioaaltojen lisäksi Yhdysvaltain college radioissa, Iso-Britannian tastemaker -blogeissa sekä kansainvälisillä Spotify-soittolistoilla.

Vientilupaus on jo ennen ensimmäisen singlen julkaisuaan äänittänyt Grammy-palkitun Finneas O’Connellin biisin tämän ihastuttua ILONin ääneen sekä esiintynyt nousevan britti-poptähden JC Stewartin virtuaalikiertueella. ILON tulee järisyttämään äänellään ja laulunkirjoitustaidoillaan nuorten pohjoismaisten autenttisten naisartistien kenttää, liittyen siskojensa kuten MØ:n, Tove Lo:n ja Sigridin rinnalle.

Kuuntele voice memo tästä!

ILON:
Instagram
Facebook
Spotify