Sinfonista äärimetallia soittava helsinkiläinen Kneel Before the Death julkaisi synkän singlen

Valokuva: Lisa Nikula

Helsinkiläinen äärimetalliyhtye Kneel Before The Death on julkaissut uuden singlen.

Lust on sinfoninen death metal kappale, jossa on mukana myös vaikutteita deathcoresta ja black metallista, sekä elementtejä elektronisesta musiikista. Nopeatempoisena tykittelynä alusta loppuun jyräävä kappale on tunnelmaltaan synkkä. Biisi käsittelee turhautumista sekä sitä, kuinka pelko ottaa ihmisestä täyden vallan ja jäljelle jää vain vihaa. Single on 28.4. julkaistavan 3-raitaisen Memoir EP:n avauskappale.

Kuuntele "Lust":
Spotify: https://spoti.fi/3DpHBVB
Apple Music: https://apple.co/35kAj91
Amazon: https://amzn.to/3JTEx6z
Deezer: https://www.deezer.com/us/album/303583037

Biografia:
Kneel Before The Death on helsinkiläinen extreme metal -bändi. Yhtye perustettiin alkuvuodesta 2013 rumpali Konsta Vihavaisen ja kitaristi Niko Lappalaisen toimesta. Myöhemmin samana vuonna basisti Joonas Peltonen sekä vokalisti Aatu Kovanen liittyivät yhtyeen jäsenistöön. Bändin musiikillinen suuntaus oli alunperin lähempänä death metallia, progressivista metallia sekä deathcorea, mutta soundi on sittemmin saanut suuria vaikutteita black metallin, sinfonisen metallin sekä elektronisen musiikin suunnilta synnyttäen bändille omintakeisen soundimaailman.
Kneel Before The Death julkaisi In Death We Trust -esikoissinglen joulukuussa 2013. Kappale oli ensimmäinen lohkaisu elokuussa 2014 julkaistulta The First Chapter debyytti-EP:ltä. Yhtyeen tyyli alkoi hiljalleen kehittyä synkempää äänimaailmaa kohti ja vuonna 2015 he julkaisivat kaksi singleä, The Bloodline sekä Deathbringer. Yhtyeen toinen EP, Life/Death, näki päivänvalon syyskuussa 2016. Julkaisuista viimeisin on marraskuussa 2018 julkaistu Miserere Mei -single, jonka miksasi ja masteroi ruotsalaisen death metal -scenen tuottajalegenda Fredrik Nordström.

https://www.facebook.com/KBTDBand
https://www.instagram.com/kbtdband/