YleX Läpimurto -listauksessa toiselle sijalle noussut pehmoaino julkaisi debyytti-EP:n ”kaukana kotoa”

”haluun takas mun perhoset” -kappaletta kuunneltiin perjantaina yli 125 000 kertaa

pehmoaino julkaisi debyytti-EP:n ”kaukana kotoa” maaliskuussa

Kuuntele ”kaukana kotoa” EP tästä

Persoonallista ja koskettavaa indievaikutteista popmusiikkia tekevä pehmoaino rikkoi viikonlopun aikana Spotify-ennätyksen. ”haluun takas mun perhoset” -kappaletta kuunneltiin perjantaina yli 125 000 kertaa, joka on Suomessa tämän vuoden yhden päivän ennätys. pehmoaino julkaisi maaliskuussa esikois-EP:nsä ”kaukana kotoa”, jonka kaikki 6 kappaletta nousivat viikonloppuna Spotifyn 100 kuunnelluimman kappaleen joukkoon.

Lapsuudesta asti musiikkia tehneen laulaja/lauluntekijän musiikissa koskettavat melodiat ja tekstit yhdistyvät ennakkoluulottomaan ja yllätykselliseen tuotantokuvaan. pehmoainon maailmassa hauskuus ja herkkyys, tanssittavuus ja tunnelmointi sekä kokeilunhalu ja helposti lähestyttävyys eivät sulje toisiaan pois. Punaista lankaa kuljettaa pehmoainon ihon alle menevä laulutulkinta.

pehmoaino sijoittui YleX Läpimurto 2022 -äänestyksessä toiselle sijalle ja hänet nähdään parhaillaan käynnissä olevalla Vestan kiertueella. Omien julkaisujen ohella pehmoainoa on kuultu vierailijana monien nimekkäiden artistien kuten Keko Salatan, iben ja Pesson kappaleilla.

kaukana kotoa -EP:
1. kevät 22
2. sekaisin
3. rakasta mua
4. haluun takas mun perhoset
5. kaukana kotoa
6. suojelusenkeli outro

Vesta & pehmoaino -kiertueen jäljellä olevat keikat:
08.04.2022 Turku, Teatro / Logomo
09.04.2022 Tampere, Tullikamarin Klubi
22.04.2022 Kuopio, Sawohouse Underground
23.04.2022 Helsinki Tavastia

Instagram: @pehmoaino
TikTok: @pehmoaino