Pyhimyksen Helsinki-hallin konsertti siirretään Helsingin jäähalliin! Uusi konserttipäivä on lauantai 10.09.2022.

Jäähallin konsertissa on luvassa sama Helsinki-halliin suunniteltu ja Pyhimyksen 20-vuotista artistiuraa läpileikkaava upea show, jonka aikana lavalla nähdään Pyhimyksen lisäksi niin tuttuja hahmoja kuin lukuisia yllätysvieraita artistin eri musiikillisilta aikakausilta.

"Kävimme keikkapaikkaa etsiessä läpi kaikki mahdollisuudet ja mahdottomuudetkin. Lopulta Helsingin Jäähalli osoittautui tilan ja aikataulun osalta parhaaksi vaihtoehdoksi. Olen iloinen, että pystymme siellä järjestämään konsertin olennaisilta osin sellaisena kuin se oli suunniteltukin", Pyhimys summaa.

Pyhimys, Radio Suomipop ja All Day kiittävät kaikkia lipunostaneita kärsivällisyydestä muutosten aikana.

Kaikki liput vaihdetaan Ticketmasterin toimesta uusiin. Alkuperäiseen konserttiin ostetut liput eivät siis käy sellaisenaan Jäähallin konserttiin. Korvaavat liput lähetetään asiakkaille heinäkuun loppuun mennessä automaattisesti, tämä ei siis vaadi asiakkailta mitään toimenpiteitä.

Konsertti on sallittu.
Konsertti on loppuunmyyty.

ALUSTAVA aikataulu:
18:30 Ovet
20:00 Pyhimys Isona -konsertti

Tarkista tarkennettu aikataulu lähempänä konserttia osoitteesta:
ticketmaster.fi/pyhimys

Anniskelu ja VIP-paketit

Konsertin siirrosta ja uudesta tapahtumapaikasta johtuen Jäähallissa ei ole käytössä anniskelukatsomoita

VIP-paketit ja Dinner & Show:
tmgevents.fi

Pyhimys Isona -jättikonsertti läpileikkaa artistin yli 20-vuotista uraa. Konsertissa tullaan kuulemaan laaja otanta Pyhimyksen tuotantoa, aina vanhoista klassikkokappaleista isoimpiin hitteihin. Pyhimys on läpi uransa julkaissut musiikkia erilaisten artistipersoonien ja kokoonpanojen kautta. Myös Helsingin Jäähallilla tullaan näkemään tuttuja hahmoja sekä lukuisia yllätysvieraita artistin eri musiikillisilta aikakausilta.

Pyhimys on yksi Suomen menestyneimmistä rap-artisteista. Pyhimys vakiinnutti asemansa Suomen eturivin artistien joukossa lopullisesti vieraillessaan Vain Elämää -ohjelmassa vuonna 2018. Artistin uran käänteentekevin kokonaisuus oli samana vuonna julkaistu Tapa poika -albumi, jonka seurauksena Pyhimys sai yhteensä kuusi palkintoa Emma gaalassa. Tämän jälkeen häntä muistettiin myös arvostetulla Juha Vainio -palkinnolla.

Pyhimyksen viimeisin albumi MIKKO julkaistiin vuoden 2020 alussa. Albumi jatkoi Pyhimyksen menestystarinaa ja se ylitti platinarajan pian julkaisunsa jälkeen. Albumi oli Suomen virallisen albumilistan ykkönen kolmesti.

Oman artistiuransa lisäksi Pyhimys tunnetaan Teflon Brothers -kokoonpanon jäsenenä. Yhtye on keikkaillut ympäri Suomea jo vuosia ja myös heidät tullaan näkemään Pyhimys Isona -konsertissa.