SATU toivottaa debyyttisinglellään Jenni Haukiolle hyvää syntämäpäivää

Monilahjakas musiikintekijä satu kirjoitti biisin täydellisyyden tavoittelusta

Universalin tuore kiinnitys satu julkaisee debyyttisinglensä Jenni Haukio. Kappale julkaistaan perjantain sijaan torstaina, sillä kyseinen päivä on Jenni Haukion syntymäpäivä. Rouva presidenttinä tunnetun runoilijan nimeä kantava biisi kertoo siitä tunteesta, kun toivoisi olevansa joku muu.

"Tää biisi on eskapistin tarina siitä tunteesta, kun toivois olevansa joku muu. Kun kuvittelee, että jollakin toisella on asiat aina paremmin. Jenni Haukio symboloi tässä sitä ’täydellistä ihmistä’, jonka tasoa ei itse muka voi koskaan saavuttaa", kertoo artisti kappaleen teemasta.

Musiikintekijänä satu on monilahjakkuus: hän säveltää, sanoittaa ja tuottaa kappaleensa itse. Kappaleessa kuuluu satulle ominaista monipuolisuutta. Tuotannossa kikkaillaan niin uruilla kuin autotunella, ja trapbiitti vaihtuu toiveikkaaseen pop-tuotantoon kesken biisin. Kokonaisuuden nivoo yhteen oivaltavat ja omaperäiset sanoitukset.

Artisti kommentoi tuotantoa: "Biisin tuotannossa halusin korostaa ja tuoda esiin sanoitusten tarinaa. Nää tunnelman vaihdokset musiikissa korostaa myös sanoitusten kontrastia kertojan fiiliksistä omasta itsestään ja haaveistaan."

satu somessa:
@satumusiikki