Suomiräpin rääväsuu sanoo taas suoraan

Petri Nygårdin uusi single V*******A nyt ulkona

Suomiräpin legenda Petri Nygård julkaisee tänään odotettua uutta musiikkia. Uusi single on artistin tyylille ominaisen suorapuheinen biisi, jonka nimeä ei voi sensuurin takia kirjoittaa tähän auki. Kappaleen nimi on V******A, ja se löytyy nyt kaikista suoratoistopalveluista.

Uudella singlellä lainataan ja tehdään kunniaa Lapinlahden linnut -yhtyeen Vanha Suomalaisten Poikain V****uslaulu -kappaleelle. Singlelle on myös tehty Ville Häyrisen ja Samu Hintsan ohjaama ja kuvaama musiikkivideo, joka julkaistiin torstaina 14.4.

Kiertueelta tavoitettu Petri Nygård kommentoi uutta singleään näin:
”PITÄÄHÄN SE NY SUORAAN SANOO! TÄÄ BIISI KITEYTTÄÄ PANDEMIA-AIKOJEN TUNNELMAT JA FIILIXET., JA KYÄNY AINA MUUTENKI VÄHÄ JOKU V******A,..,”

Petriä on nähty studioilla, joten uutta musiikkia voidaan olettaa julkaistavan tänä vuonna runsaasti.

Hiljattain myös TikTokin valloittanut Petri Nygård on aurinkolaseistaan ja kalastajahatustaan tunnettu artisti, jonka biisejä harvat myöntävät kuuntelevansa, vaikka todellisuudessa kaikki osaavat niiden sanat ulkoa. Kaikkien bileiden pääartistina ja viikonloppujen listaykkösenäkin tunnettu Nygård on pitkän linjan rap-artisti, joka saa räntäsateenkin keskellä ihmiset bilettämään.

Yli 20 vuotisen uransa aikana Petri Nygård on julkaissut lukuisia räväköistä sanoituksista tunnettuja tupla- ja triplaplatinahittejä sekä ikivihreitä, kuten Selvä päivä, Nössö, Märkää ja Pannaan Suomi kuntoon. Yhteensä räppärin musiikkia on striimattu suoratoistopalveluissa yli 250 miljoonaa kertaa. Petrin viimeisin albumi ALASTON SUÅMI oli jättimenestys, sillä se striimasi nelinkertaista platinaa jo ennen julkaisuaan ja nousi suoraan Suomen albumilistan ykköseksi. Lavashow’ssa heittäytyvä tamperelainen rääväsuu on palkittu myös Vuoden yllättäjä -Emmalla sekä nähty telkkarissa Masked Singer Suomi -sarjassa.

Huhtikuun keikat:

8.4. Lappeenranta, Totem
9.4. Järvenpää, Eikan Pub
14.4. Kuopio, Sawohouse
15.4. Jämsä, Himosareena
16.4. Kaustinen, Hotelli Kaustinen
17.4. Tampere, Poro
22.4. Ruka, Zone
23.4. Tahko, Kunkku
29.4. Kemi corner inn
30.4. Levi, Hullu Poro

Petri Nygård somessa:
Facebook / Instagram / Tiktok