Hard rock -yhtye Rimbacher julkaisee sydämiä rikkovan singlen Loving You (Is Loving A Broken)

Bon Jovia henkivä kappale on kolmas lohkaisu tulevalta debyyttialbumilta

Aikaisemmilla sinkuillaan Cocaine Eyes & Nicotine Stains ja Chasing Ghosts rock-kansan päät heilumaan saanut jyväskyläläinen Rimbacher on taas uuden musiikin äärellä. Yhteislauluun houkutteleva Loving You (Is Loving A Broken) on kasarilta tähän päivään tuotu sielua repivä rakkaustarina.

"Toisen rakastaminen voi tuntua vaikealta, kun luulisi tietävänsä tarkalleen, kuinka näyttää yhteinen tie, jota kulkea suhteessa. Toinen ei kuitenkaan lähde tähän mukaan vaan pitää tiedostamatonta kertojaa löysässä hirressä repien tätä sisältä aina viimeiseen asti. Tunnelma pysyy kuitenkin toiveikkaana läpi biisin", kappaleen kirjoittanut Reisca Morani kertoo.

Uutta singleä juhlistettiin 9.4. ilmaisella spesiaalikeikalla Jyväskylän keskustassa Ravintola Mutkassa, joka tuolla päivämäärällä aloitti Rimbacherin virallisena fanituote-myymälänä. Illan aikana kuultiin akustisia ja intiimejä sovituksia yhtyeen kappaleista, täysimittaista rock-ilottelua unohtamatta.

Yhtyeen laulaja Niko Rimbacher on innoissaan suunnitelmista ja tulevaisuuden näkymistä: ”On aivan mahtavaa päästä aloittamaan yhteistyö Mutkan kanssa! Itselleni se on hyvin tuttu paikka ja olen ollut siellä esiintymässä lukemattomat kerrat vuosien varrella. Lisäksi on hienoa päästä juhlimaan uutta singleä tällaisella spesiaalikeikalla. Kappaleen herkempi fiilis sopii täydellisesti tällaiseen intiimiin keikkapaikkaan. Seuraava single tulee olemaan reilusti kovempaa ajoa, joten silloin jätetään akkarit nurkkaan ja painetaan täysillä!”

Bändin keulahahmo Niko Rimbacher menestyi The Voice Of Finlandissa Michael Monroen tiimissä, ja yhteistyö Monroen kanssa on jatkunut myös ohjelman jälkeen. Laulajansa sukunimestä nimensä ottanut bändi kuitenkin painottaa, ettei kyse ole sooloprojektista, vaan tasavertaisesta ja yhteen hiileen puhaltavasta rock-rykmentistä.

Tulevia keikkoja:
9.4. Ravintola Mutka, Jyväskylä
18.5. On The Rocks, Helsinki
3.6. Tanssisali Lutakko, Jyväskylä
17.6. Ilokivi, Jyväskylä

Rimbacher on:
Niko Rimbacher - laulu
Osku ”Sticky” Kilpi - kitarat ja taustalaulu
Jim ”Jimbo” Heikkinen - kitarat ja taustalaulu
Reisca Morani - bassokitara ja taustalaulu
Pauli "Panda" Skrikberg - rummut

RIMBACHER | FACEBOOK | INSTAGRAM | SPOTIFY