Upea HELENA ROUTA julkaisee uutta musiikkia

Helena Roudan uusin single kertoo ehdottomasta rakkaudesta, joka ylittää maallisen kuvailun rajat

Jumalasta seuraava esittelee Helena Roudan astetta herkempää, pop-voittoisempaa puolta, pysyen uskollisena jo julkaistun materiaalin tummansävyiselle mutta toiveikkaalle tarinankerronnalle. Tarttuvan kertosäkeen lisäksi kappaleessa kuullaan syväluotaavaa lyriikkaa, joka on sanoituslähtöisen Helenan tunnuspiirre.

Biisi lähti ajatuksesta kirjoittaa sellaisesta ehdottomasta rakkaudesta, joka ylittää jo jotkut maalliset kuvailun rajat. Kun sä tunnet itsesi kaikkine puutteinesi ja heikkouksinesi ja siinä toisessa ne kaikki epätäydellisyydet tai erikoiset piirteet on vain kauniita.

Biisi on kuin rakkauskirje: mulla ei oo ehkä antaa tän enempää, kuin nää mun sanat ja vähän painava pää, humalaista seuraa, mut sä oot mulle se jumalasta seuraava. Jos se riittää niin täällä mä oon”, kertoo Helena.

Kappaletta olivat tuottamassa Joona Karsimus ja Tatu Lemetti, joiden kanssa artisti työstää parhaillaan myös tulevaa debyyttialbumiaan. Alkukesästä julkaistavaan kokonaisuuteen on valettu tunnelmaa hämyisiltä klubeilta, pikkupaikkakunnan maisemista ja koti-ikävästä.

Helena Routa julkaisi 2020 ensimmäisen omakustannesinglensä Millaisista tytöistä sä tykkäät, joka poiki kiinnityksen Capitol Recordsille. Sainauksen jälkeen artisti on julkaissut kappaleet Sikarikas ja Helvetti jäätyy, jonka lisäksi Helena noteerattiin YleX:n vuoden 2021 Läpimurtolistalla, joka esittelee vuosittain lupaavimpia uusia artisteja.

 

Helena Routa somessa:
Facebook / Instagram