Joensuun Tanssiviikko kutsuu tanssimaan!

* 29.6.- 2.7. Kesäyön Auringon Tanssileiri Joensuussa - Keskellä kesää - keskellä Joensuuta ja Joensuun vieressä !
* Tangoa
* Salsaa
* Swingiä
* Lavatansseja

* 3.7. Lemmenlavan Tanssipäivä Hammaslahdessa, opetusta päivällä, tanssit illalla !

TANSSIT LEMMENLAVALLA ( Huom! uudistettu lava )
* Sunnuntaina 26.6. klo 19 alkaen Katja & Fernanda- orkesteri
* Perjantaina 01.7. klo 19 alkaen Ässät - orkesteri
* Sunnuntaina 03.7. Tanssipäivä ja illalla klo19 alkaen Sami Rosholm orkestereineen

27.-29.6. TANSSINOHJAAJA- JA OPETTAJAKOULUTUKSET
* Lehmon Koulu, Kylmäojantie 6, Lehmo
Ohjaajakurssilaisille Kesäyön Auringon tanssileiri puoleen hintaan !

Seuraa leiri-ilmoittelua netissä !

Joensuun Tanssiviikko alkoi viikonlopun mittaisesta Joensuun Humppamarkkinoista vuonna 1997 ja muuttui sitten Joensuun Tanssimarkkinoiksi ja lopulta Joensuun Tanssiviikoksi, kun tapahtumasta tuli viikon mittainen vuotuinen tapahtuma. Tanssiviikolla on pidetty v. 2000 ja v. 2010 Humpan MM-kilpailut

Tanssiviikko kokoaa eri tanssilajien harrastajat yhteen ja tanssimaan yhdessä aamusta aamuun ja illasta iltaan. Kaukaisimmat vieraat ovat tulleet Intiasta ja Turkista, Kuubasta, Sveitsistä, Saksasta ja Serbiasta muiden pohjoismaiden lisäksi. Tanssiviikon aikana on myös omat leirit Wanhan Tangon ja Argentiinalaisen tangon harrastajille.

Joensuu on iloinen karjalainen kaupunki, jossa päivisin kokoonnutaan torikahviloihin nauttimaan maailman parhaista Karjalanpiirakoista munavoilla ja turisemaan tuttujen ja tuntemattomien kanssa. Joensuun nimi tulee Pielisjoesta, joka laskee Pielisestä Pyhäselkään. Joensuun koskista löytyy myös taimenia ja uhanalaista
Saimaan järvilohta.

Joensuun Tanssiviikon tapahtumakeskuksena on jo vuosien ajan ollut SOKOS HOTEL KIMMEL, sekä uudistunut Lemmenlava Hammaslahdessa.
SOKOS Hotel Kimmelin majoitustilat ovat käytettävissä ja kaupungin keskustan GREEN STAR -hotellissa on edullista majoitusta puh 358 10 4239390 , Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , samoin Hotelli Juliessa Lehmossa. Julien kiintiömme ovat voimassa rajoitetun ajan, joten varaa pian oma majoituksesi.

Tanssiviikon aikana tanssitaan iltaisin myös lähitanssilavoilla, sekä laiturisalsaa ja satamatanssia satamalaiturin alueella.
Lemmenlavan Tanssipäivä päättää Joensuun Tanssiviikon Sami Roshomin lavatansseilla 3.7.2022

Toivotamme sinut tervetulleeksi nauttimaan Pohjois-Karjalan pääkaupungin vieraanvaraisuudesta, tanssista ja karjalaisista herkuista !

Keskellä kesää, keskellä Joensuuta ! Tanssitaan yhdessä takaisin tulevaisuuteen !

 Kotisivut

joensuuTV