Runollinen räppäri GADA julkaisi odotetun toisen singlensä "Hoodi"

Runollinen räppäri GADA julkaisi odotetun toisen singlensä "Hoodi"

Kuuntele "Hoodi" tästä

Mitä tämä biisi tarkoittaa GADAlle?

”Hoodi on oma näkemykseni siitä, mitä lähiöelämä on ja voi tuoda nuoren elämään. Hoodi on myös biisi, joka avartaa niitä fiiliksiä mitä kävin läpi, kun en ollut enää ’down for streets’. Hoodissa kuvailen myös turhautuneisuutta sekä rakkautta niitä yksilöitä kohtaan, jotka eivät muuta elämäntapojaan tai odota itsestään muutosta.

Kun välinpitämätön nuori elää ilman valvontaa, siihen yleensä liittyy ongelmia. Kun ei ole paikkaa missä olla tai minne mennä, ei siitä hyvääkään seuraa. Vakavuustasosta huolimatta nuori, joka ei tunne itseään ja on täynnä elämänhalua, voi ryhtyä kapinalliseksi ja jopa työntää itsensä vaaraa tai jännitystä kohti. Kun kuulut joukkoon, alkaa pikkuhiljaa hämärtyä näkemys siitä kuka olet itse ja kuka olet joukossa. Ainakin minulle kävi niin, olin suoraan sanottuna hukassa oleva ja surua kantava nuori nainen.

Elämämme vastuu on meillä yksilöillä, joten tulee pakostakin hetki, kun alat miettiä itseäsi. Mitä tapahtuu sitten, kun tiet erkanevat ja omat reitit ovat vastassa? Kun selviää, että jopa se yhteisö jonka vuoksi elit, olikin väliaikaista? Kun jatkat päiviäsi ja huolet tulevaisuudesta ovat silmiesi edessä? Miten ’lähiö’ auttaa sinua siihen?

Aina pitää olla plääni.”
- GADA

GADA valmistelee parhaillaan heinäkuussa tulevaa EP:tä.

Instagram: @goodauradailyalive
TikTok: @goodauradailyalive