Suvi Karjula julkaisee rokkia, taustalla tunnettuja pop-muusikoita

Tuotannossa ja muusikkoina pop-musiikin huippuja

Suvi Karjula viihtyy country rockin äärellä:
soolosingle Muutama mukava muisto julkaistaan perjantaina 29.4.

Laulaja, muusikko ja lauluntekijä Suvi Karjula ei suostu asettumaan mihinkään musiikkigenreen pysyvästi. Taitava artisti soljuu kuin kotonaan niin iskelmän, rautalangan, jazzin, kun popin saralla. Nyt artisti sukeltaa juurilleen rock-musiikin pariin.

Sooloalbumi julkaistaan vielä tämän vuoden puolella. Levyllä kuljetaan monissa eri tunnelmissa. Rinnalleen Suvi on saanut tulevalle albumille muusikkokonkareita, mm. Pekka Gröhn, Mikko Löytty, Jouni Saarnio ja Kepa Kettunen.

- Tämä on eka levy, jonka kaikissa biiseissä on oma sävellykseni ja sanoitukseni, kertoo Suvi, ja jatkaa:

Tämä kappale on kirjoitettu muutama vuosi sitten Pispalanharjulla. Heti, kun kappale alkoi syntyä akustisen kitaran kanssa kotona jammaillessani, tiesin, että nyt ollaan jonkin hyvän ja iloisen äärellä. Kappaleen sanoma on se, ettei tämä elämä nyt niin vakavaa ole, ja että kaikesta mokailusta pääsee yli, vaikka juuri sillä hetkellä se tuntuisi maailmanlopulta. Täältä ei saa mukaansa mitään, joten elämä kannattaa elää kokemuksia ja muistoja keräillen, ollen samalla itselleen ja muille armollinen. Jos joskus kaverilla, tai itsellä menee överiksi, niin mitäs siitä. Kirjoita siitä vaikka laulu! Tämä kappale on puhdasta iloa ja itseironiaa tällaisen erikoisen kevään keskelle. Uskon, että tämä laulu tulee tarpeeseen.

– Tulevalta sooloalbumiltani on julkaistu yksi single elokuussa 2021, nimeltänsä Elokuu. Teen levyä valmiiksi hiljalleen aivan mahtavan porukan kanssa. Oikea dreamteam! Minä sävellän ja sanoitan laulut ja laulan ne, Jouni Saario (mm. Poutahaukat) sovittaa ja soittaa kitarat, Pekka Gröhn (mm. J.Karjalainen) soittaa Hammondeja ja koskettimia, Kepa Kettunen (mm. Agents, Pave Maijanen) soittaa rumpuja ja Mikko Löytty (mm. Dave Lindholm) soittaa bassoa. VK-Studion Rami Hänninen (mm. Varjokuva) miksaa, äänittää ja kannustaa.

Suvi Karjula keikkailee mm. suositun In The Mood -yhtyeen solistina sekä tekee duo- ja trubaduurikeikkoja. Aiemmin Suvi on julkaissut yhden oman soololevyn, ITM:n kanssa albumin, lukuisia singlejä, sekä 10. taiteilijajuhlavuoden kunniaksi Spotifyssa korona-ajan Lokasessiot (albumi livenauhoituksena studiolta).

Suvi Facebookissa | Instagramissa | Netti (ks keikkkalenteri)