REKAMI julkaisi ensimmäisen singlen tulevalta albumiltaan

Rekamin uudella Tiikereitä-singlellä vierailee artistitulokas M.A

2000-luvun alusta lähtien hiphopin kentällä vaikuttanut Rekami julkaisi perjantaina 29.4. uuden kappaleen Tiikereitä. Singlellä on mukana Philderberg-labelin uusin kiinnitys M.A ja tuotannosta Rekami vastaa tuttuun tapaan kokonaan itse.

"Biisillä on mukana multilahjakas M.A eli Emma Imponen, jonka soololevy julkaistaan tänä vuonna. M.A:n aiempia tuotoksia löytyy mm. Soundcloud-palvelusta ja sieltä löytyvät biisit ovat jo hyvä osoitus Imposen monipuolisuudesta ja täydellisyyttä hivelevästä kirjoitustaidosta. Oma tekstini heijastelee selkäytimestä kumpuavaa skeptisyyttä ja epäluottavaisuutta, josta on välillä hyötyä, etenkin jos epäilykset osuvat oikeaan. Vastapainoksi sisällytin mukaan tilanteita ja hahmoja, jotka hyvyydessään onnistuvat kumoamaan ennakkoluuloni”, Rekami kommentoi.

M.A avaa omaa säkeistöään seuraavasti:
Halusin tuoda esille äidin puolen juureni ja nostaa kunniaa edesmenneille isovanhemmilleni. Koen, että heidän suurin perintönsä on se, mitä kannan sisälläni tänä päivänä. Tunnistan itsessäni niin isoäitini tahdonvoiman kuin isoisäni herkkyydenkin. Jo kolmen sukupolven ajan olemme joutuneet todistelemaan omaa paikkaamme ja luomaan kotia maissa, jotka eivät tunnu kodilta. Halusin, että sanomastani tulee anteeksipyytelemätön ja rehellinen. Säkeistössäni nostamani asiat ovat kipeitä ja käsittelen niitä myös omissa projekteissani. Kaikesta huolimatta olen todella otettu siitä, että se henkilö, kenen musiikki on inspiroinut minua näinä vuosina on myös se, joka antaa minulle ensimmäistä kertaa puheenvuoron ja mahdollisuuden tulla kuulluksi.”

Pihlderberg-levymerkin ja KPC-kollektiivin perustaja Rekami on tullut tunnetuksi niin räppärinä kuin monipuolisena tuottajanakin. Hän on tuottanut muun muassa Aren lokakuussa julkaistun Tunnustus-albumin ja tehnyt paljon yhteistyötä myös kansainvälisten artistien kanssa. Rekami julkaisi edellisen albuminsa Tekee mun päivän joulukuussa.

Seuraa Rekamia somessa:
Instagram / Facebook