Laulujen kautta tarinaansa kertova Joonatan Luoto julkaisee toisen singlensä

Päättyvästä suhteesta kertova kappale auttoi Joonatania selviämään vaikeasta erosta: ”Biisin avulla pystyin käsittelemään tunteitani”
Lataa kappale tästä

Iskelmäpop-artisti Joonatan Luoto julkaisi perjantaina 29.4. toisen singlensä nimeltä Viimeinen hetki meitä. Joonatan kertoo kappaleesta ja sen synnystä seuraavasti:

Viimeinen hetki meitä. Tuttu tilanne meikäläisen parisuhteissa. Ennemmin tai myöhemmin – yleensä ennemmin – on tullut eteen hetki, kun tajuaa että tähän on tultu. Alussa kaikki se mikä on ollut hyvää ja kaunista on mennyt palasiksi. Ja yleensä siitä syystä, että ei vain ole osannut rakastaa oikein. Kirjoitin tän biisin vuonna 2019. Monta kuukautta oli mennyt yksin syrjäisellä mökillä sitä kipua läpi käyden, minkä jälleen kerran ero oli laukaissut päälle. Kaveri tuli siinä käymään ja näki, että nyt ollaan ahtaalla ja kysyi, että pitäskö sun kirjoittaa toi juttu auki ja tehdä siitä biisi. No siitähän se lähti. Lopulta kappaleen avulla pystyin käsittelemään tunteitani ja selviämään vaikeasta erosta.”

Viimeinen hetki meitä on folkahtavaa ja modernia iskelmäpoppia, jossa melankoliset lyriikat saavat kontrastia Avicii-henkisestä, tanssittavasta biitistä. Joonatan on kirjoittanut kappaleen itse sekä säveltänyt sen yhdessä Sami Hyden ja Samuli Turusen kanssa. Tuotannosta vastaavat Aleksi Haukkala, Jukka Backlund ja Joonas Angeria.

Joonatan Luoto on 36-vuotias jyväskyläläinen omakustanneartisti ja biisintekijä. Artistin kappaleet kertovat riipaisevan avoimesti Joonatanin elämästä, johon liittyy taakse jäänyttä uskonnollista yhteisöelämää, huumemaailmaa ja kodittomuutta. Menetysten ja rikotun rakkauden lisäksi artistin elämäkerrallisesta musiikista kuuluu myös kauneus ja rakkaus, jotka ympäröivät Joonatania tänä päivänä. Joonatan julkaisi isän ja tyttären suhteesta kertovan koskettavan debyyttisinglen Pienen tytön suurta ikävää vuoden 2019 lopulla. Kappaletta kuuntelee edelleenkin 20 000 Spotify-käyttäjää joka kuukausi. Esikoissinkun saaman lämpimän vastaanoton myötä Joonatan päätti jatkaa tarinansa avaamista yleisölle. Nyt hänellä on valmiina liuta biisejä, joita kuullaan lisää tämän vuoden aikana!

Joonatan Luoto
Instagram | Facebook