JAMBO ja WILLIAM uudella singlellä  - artistit etsivät tilaa ja onnea

Tarviin tilaa on jambon toinen single tulevalta ”vapaa” debyyttialbumilta ja samalla williamin odotettu paluu julkaisujen pariin

Katso musiikkivideo täältä

YleX Läpimurto 2022 -yleisöäänestyksen voittajaksi äänestetty jambo julkaisee williamin kanssa yhteistyönä tehdyn kappaleen. Tarviin tilaa -singlen historia alkaa vuodesta 2017, jolloin jambo oli yksi kolmesta Groündline -bändin jäsenestä ja william julkaisi musiikkiaan Soundcloudissa.

Julkaistiin ja keikkailtiin Groündlinellä musaa vuoden 2017 hujakoilla. Samaan aikaan william oli fiilaillu meidän musaa. Ei sillon vielä tunnettu, mut meidän yhteinen frendi koitti sillon jo säätää meitä samalle biisille. Kelasin sillon et mitenköhän se saatais toimii ku william oli sellanen Soundcloud –rääväsuu ja mä olin varautuneen ylimielinen Turkulainen”, jambo aloittaa.

Alkuvuodesta 2020 jambo oli juuri signattu Booa Musicille ja william Sonylle Musicille sekä M-Eazylle, ja yhteys löytyi jälleen.

”Rakastuin williamin Mun Kaa -nimiseen biisiin niihin aikoihin ja alettiin bondaa musan kautta. Vähän sen jälkeen julkastiin Penelope ja williamist tuli full time superstar. Siinä oli sellanen hetki ku en halunnu alkaa säätää mitään yhteistyötä ku tuntu et williamin ympärillä oli kauhee hälinä päällä. Tiesin kuitenki et se tapahtuu sit ku aika on oikee. Se oli meant to be ja nyt vihdoin päästiin tekee tää”, jambo kertoo.

Tarviin tilaa on Helsingin hälinästä pakoon pyrkivä kappale, joka avaa molempien artistien elämäntilannetta. Siinä missä toinen on jo käynyt pyörremyrskyn silmässä, on toinen kulkemassa sitä kohti. Kumpikin artisti jakaa saman tunteen siitä, että rauha ja onni löytyy sieltä missä on tilaa ajatella. Kappale on osa jambon tulevaa debyyttialbumia, joka käsittelee vapautta.

”Olin alusta asti 100% varma et tää biisi pitää tehä williamin kanssa. Ollaan molemmat länsirannikolta Helsinkiin muuttaneita muusikoita ja tiesin et tää aihe tulee puhuttelee meit kumpaakin. Tän biisin sessio oli tosi terapeuttinen ja oon tosi ilonen siit mitä william anto itestään tälle biisille.”

Jambo on suomenkielistä räppiä tekevä artisti ja viihdyttäjä. Vuonna 2022 jambo julkaisee debyyttialbuminsa, jonka ensimmäinen single ”perjantai” nousi Suomen Spotifyn top50 -listalle. Jambo voitti tämän vuoden YleX:n musiikkiraadin kuratoiman läpimurtolistan yleisöäänestyksen. Artisti nousee tulevana kesänä isoille festarilavoille aina Ruisrockista ja Blockfesteistä lähtien. Jambo on matkalla kohti ultimaattista tavoitettaan, vapautta.

Seuraa jamboa
Instagram: @munsometili
Tiktok: @munsometili