Nokia saa uusintaensi-illan Turun Kaupunginteatterissa

Suomen suurin yritystarina Nokia nähdään jälleen syksyllä Turun Kaupunginteatterissa. Uusintaensi-ilta on 31.10. ja esityksiä yhteensä kymmenen.

Nokian yritystarina kiinnosti yleisöä, onhan kyseessä kansallistarina, joka koskettaa tavalla tai toisella kaikkia suomalaisia. Korona koetteli draaman esityskautta ja esitys jäikin näkemättä monelta. Teatteri tuo Nokian uudelleen Päänäyttämölle kymmenen näytöksen verran loppuvuodesta 2022.

Näyttämöllä yritystarina on yhä harvinainen aihe ja 25.11.2020 kantaesityksensä saanut Nokia-näytelmä kirvoitti useita talous- ja kulttuurijuttuja. Näytelmän näkökulma on yrityksen kasvutarinassa ja johtajuudessa. Inhimillinen ja humoristinenkin draama keskittyy Jorma Ollilan (Taneli Mäkelä) ja Risto Siilasmaan (Markus Ilkka Uolevi) johtajakausiin.

Näytelmän on kirjoittanut Nokian vaiheisiin huolellisesti perehtynyt Sami Keski-Vähälä ja ohjannut Turun Kaupunginteatterin taiteellinen johtaja Mikko Kouki. Esitykset Turun Kaupunginteatterin Päänäyttämöllä ovat 31.10.-30.12.2022, liput 19–47 € ovat myynnissä teatterin ja Lippupisteen kanavissa.

 

Turun Kaupunginteatteri
Itäinen rantakatu 14, 20800 Turku.

Myyntipalvelu: 02 262 0030
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

tkteatteri.fi