juhaleppanenmainos the 60´s summer festival toivolan lava ylöjärvi

Perinteinen ja suuren suosion saanut The 60’s Summer Festival järjestetään perjantaina 20.5.2022 ja se kutsuu kaikki vintagen, iskelmän ja rock'n rollin ystävät jälleen jammailemaan kesäiselle Toivolan lavalle, Ylöjärven Kyrönlahteen Hangasjärven rannalle.

Kesän festari- ja tapahtumakauden avaava tapahtuma The 60’s Summer Festival muodostaa piristävän ja muusta tapahtumatarjonnasta erottuvan mielenkiintoisen ja nostalgisen kokonaisuuden, joka on samanaikaisesti kiehtova yhdistelmä 60-luvun rock’n rollia sekä tuon ajan suomalaista iltamakulttuuria.

Erityisesti teitä tuon ajan nuoret haluamme kutsua tähän tapahtumaan!

 

Musiikista vastaa kolme laadukasta ja tyylitietoista artistia:

MARION RUNG

Marion Rung ei juuri esittelyjä kaipaa. Hänen ensilevynsä Brigitte Bardot julkaistiin 1961 ja heti seuraavana vuonna hän edusti Suomea Euroviisuissa Tipi tii kappaleella.

Marionille on uransa aikana tulleet tutuiksi niin Suomen mäet kuin lakeudet lavatansseineen, unohtamatta suuriakin kansainvälisiä estradeja. Esiintyminen 70:llä eri vuosikymmenellä kertoo puolestaan sen, ettei kansa ole aikojen saatossa hylännyt Marionia - eikä Marion kansaa, jolle hän laulaa suoraan sydämestään.

Marionin saatua kutsun The 60's Summer Festival tapahtumaan, hän sanookin ”aivan kun palaisi kotiin. Sinne mistä kaikki on saanut alkunsa”.

COOL COMPANY

Cool Company on pitkän linjan soittajista koottu, 60-luvun rockia, poppia, countrya ja bluesia soittava tamperelaisyhtye. Cool Company on keikkaillut ahkerasti erilaisissa tapahtumissa, ravintoloissa ja pubeissa sekä yritysten ja yksityisten juhlissa vuodesta 2000 alkaen.

ARON

Aron huipentaa illan kuljettamalla meidät Elvis Presleyn legendaarisimpien rock-klassikoiden myötä sinne mistä kaikki aikanaan alkoi! Aronin mukaansa tempaava kyky tulkita Elviksen kappaleita palauttaa upealla tavalla kuulijoiden mieleen sen miksi Elvis Presley sai lempinimen King of Rock'n Roll.

 

MISS 60's PIN-UP

Hyvän musiikin lisäksi on edellisten vuosien tapaan tarjolla myös silmänruokaa, kun teeman mukaisesti pukeutuneet kauniit ja rohkeat kilpailevat Miss 60’s Pin-up titteleistä!

 

SANTIS

Festivaalit juontaa edellisvuosien tapaan Happy Days-ohjelmastakin tuttu Santis!

 

*****

Kun tähän vielä lisätään Toivolan lavan kaunis ja kesäinen miljöö, on meillä lupa odottaa unohtumatonta iltaa. Tämä on tapahtuma, jonne kannattaa sopia treffit!

The 60’s Summer Festival on ikärajaton tapahtuma ja sinne ovat tervetulleita kaikki 60-luvun musiikista ja kulttuurista kiinnostuneet vaikka koko perheen voimin - vauvasta vaariin! Aina vaatteita ja kampausta myöten!

Ja kuten asiaan kuuluu siellä on myös Puffetti, josta on mahdollista hankkia herkullisia Hot Dogeja, virvoitusjuomia tai ihan perinteisiä voileipiä ja kahvia.

Tämä on myös mitä parhain tilaisuus kaikille vanhojen moottoripyörien ja autojen harrastajille juhlistaa kauden avausta; heidän toivotaankin päristelevän paikalle näyttävillä ajokeillaan sankoin joukoin! Parkkialueena toimii lavan edustalla oleva vanha urheilukenttä, joten tilaa riittää!!

P.S. Tunnelmaan pääset katsomalla liitteenä olevan Aronin ”Return To Sender”-musiikkivideon.

Katso video tästä: https://youtu.be/filg_kmjzwI

Tapahtuma facebookissa: https://www.facebook.com/events/378783130787869/?ref=newsfeed

TERVETULOA!

Tapahtuman tuottaa Juha Leppänen

 

The 60’s Summer Festival

Pe 20.5.2022, klo 19-24

Toivolan lava, Ylöjärvi

Ikärajaton

Liput 25€ (aik.) / 10€ (lapset alle 12v.)

Ennakkomyynti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.