NELLI MATULALTA tanssittava kesäsingle Diva ja deluxe -albumi

 Nelli Matulan Kiltti tyttö -menestysalbumista julkaistiin deluxe-versio
- Kuuntele singlenosto Diva ja kaksi muuta uutta kappaletta täältä!

Nelli Matulan jo ennakkoon kultaa myyneestä Kiltti tyttö -albumista julkaistiin 20.5 kolme uutta kappaletta sisältävä deluxe-versio. Menestyksekkään Kiltti tyttö -levyn alkuperäinen versio tuli ulos huhtikuun alussa ja kokonaisuus oli neljä viikkoa putkeen Suomen Spotifyn kuunnelluin albumi. Levy kipusi myös Suomen virallisen albumilistan sijalle 2.

Deluxe-albumin kolme uutta kappaletta ovat tanssittava kesähitti Diva, sekä keskenään biisiparin muodostavat kappaleet Mee tai jää ja KPS. Nelli Matulan omien sanojen mukaan kaksi viimeistä kappaletta saattavat albumin tarinan onnelliseen päätökseen. Tarttuva Diva on vuorostaan artistin seuraava virallinen single, joka istuu osuvasti alkavan kesän tunnelmointiin.

"Albumikokonaisuutta ajatellen Diva on itsenäinen alter ego -biisi. Kuvailisin sitä oikeastaan itseironikseksi, överi-itsevarmaksi 2000-luvun alun poptähti-karikatyyrifiilistelyksi. Tää biisi on ollut olemassa jo tosi pitkään ja olen oikeastaan vain odottanut oikeaa aikaa sen julkaisulle. Diva on yksi mun omista lemppareista ja tuntuu ihanalta päästää se vihdoin maailmaan", Nelli kertoo.

Kiltti tyttö -albumi pitää sisällään muun muassa hitit Limbo, Tulevaisuuteen, Sukupuuttoon ja Lelu. Albumijulkaisun jälkeen myös Nellin tulevan kesän keikkakalenteri on täyttynyt entisestään. Säkenöivä pop-artisti nähdään tulevana kesänä monilla festareilla, muun muassa Provinssissa, Qstockissa ja Ruisrockin legendaarisella Rantalavalla. Nellin kaikki tähänastiset keikat löydät täältä.

 

Nelli Matula somessa:
Instagram / Facebook