Suomen DEF JAMILLE kiinnitetyltä JODAHELTA single MADBOIA

Teknisesti lahjakas rap-lupaus Jodahe julkaisi ensimmäisen singlensä Def Jam Recordings Finland -levymerkin kautta

– katso näyttävä musiikkivideo tästä!

Def Jam Recordings Finlandille kiinnitetty rap-tulokas Jodahe julkaisi tänään levymerkin kautta ensimmäisen singlensä ACTIVE. Kappaleella vierailee myös tämän hetken mielenkiintoisimpiin uuden aallon rap-artisteihin lukeutuva Madboiali. Energiselle, tuotannoltaan drill-vaikutteiselle ACTIVE-kappaleelle julkaistiin tänään myös musiikkivideo, jonka voi katsoa kokonaisuudessaan täältä.

Jodahe tiedotti kiinnityksestään Def Jamille tällä viikolla omalla Instagram-kanavallaan julkaistulla freestyle-videolla. Vakuuttavan videon näet täältä.

"Mulle merkitsee tosi paljon, että pääsen osaksi Def Jam -perhettä. Kun kuulin, että label avattiin Suomeen, ajattelin jo silloin, että mun suurin haave olisi päästä tuonne. On suuri etuoikeus edustaa näin ikonista levymerkkiä, joka on mullistanut hiphop-kulttuuria merkittävästi", Jodahe kertoo.

22-vuotias Jodahe aloitti musiikin tekemisen jo teini-iässä, mutta viimeiset pari vuotta hän on keskittynyt nykyisen ilmaisunsa hiomiseen. Jodahe on teknisesti taitava rap-artisti, jonka musiikissa yhdistyy vaikutteita hiphopin alagenreistä, kuten drillista ja trapista. Hän toivoo musiikkinsa tuovan kuulijoilleen hyvää fiilistä ja energiaa.

Projektin A&R vastuun jakavat ovat Tino Pirttioja ja Jarkko Ehnqvist.

"Olin seurannut Jodahea jo hyvän aikaa ennen kuin aloitettiin yhteistyö. Fiilistelin tosi paljon biisien kautta välittyvää karismaa ja itsevarmuutta. Nämä fiilikset vahvistuivat entisestään, kun tutustuttiin ja pääsin seuraamaan artistitulokkaan tekemistä lähempää. Jodahessa kiehtoo kontrastit ja hänen taitonsa yhdistää eri genrejen osia oman kuuloisiksi uskottavalla tavalla. Ehkä itselleni tärkein asia on, että kun Jodahe räppää, hänen äärelleen haluaa aidosti pysähtyä kuuntelemaan – ja uskot myös mitä hän sanoo", Pirttioja kuvailee sainaustaan.

 

Jodahe somessa:
Instagram / Facebook