Veli Tapion uudella kesäbiisillä kuullaan vaikutteita Raptorin Kumitissit-kappaleesta

Kuuntele ja lataa kappale tästä

2020-luvun sinivalkoinen ääni, Veli Tapio, julkaisi perjantaina 10.6. uuden singlen nimeltä Kesäinen ja raikas. Kappale kertoo kesäisen rakkaustarinan entisen avioparin päätymisestä takaisin yhteen mummon hautajaisissa.

Tämä on rehellinen rakkauslaulu. Ex-vaimo on pyytänyt entisen miehensä mummonsa hautajaisiin, jonne hänen tätinsä tuo boolia tarjolle. Ilmeisesti on ollut taka-ajatuksia yhteen palaamisesta. Vaikka kappaleissani harvoin mikään on totta, niin tämä on tosijuttu. Tämän kauniin ja kesäisen tarinan viimeistelee Raptorin legendaariseen Kumitissit-biisiin viittaava kertosäe.”, Veli Tapio kertoo.

Kappaleen on tuottanut edellisten sinkkujen tapaan monien eturivin suomalaisartistien kanssa työskennellyt, nykyisin pääasiassa kansainvälisillä markkinoilla uraa tekevä Jukka Backlund. Sanoitukset ovat Ville Kelan käsialaa. Biisin naisäänistä vastaa TV:stäkin tuttu Jepa Lambert.

Veli Tapion musiikki on maanläheistä ja oivaltavaa suomipoppia. Häneltä on ilmestynyt tätä ennen kaksi singleä, Soppaa ja keittoo sekä Etsä oo maailmanmestari. Kesäinen ja raikas on esimerkki siitä iskelmällisemmästä Veli Tapiosta, jota tullaan kuulemaan myöhemmin lisää. Seuraavaa singleä on lupa odottaa heti kesäkuukausien jälkeen!

 

Veli Tapio
Instagram | Facebook