Viikinsaaren kesäteatterissa sai ensi-iltansa svengaava musiikkikomedia Kaidesaaren tanssit 9.6.2022.

Hulvaton tarina kertoo ihmisistä ja laulukilpailusta tanssilavan pelastamiseksi. Esityksessä kuullaan Carolan rakastettuja lauluja kapellimestari Antti Parangon nelihenkisen orkesterin säestämänä. Kilpailu laulukilpailun voitosta saa hupaisia käänteitä, romantiikka kukkii eikä kommelluksilta vältytä.

Näytelmän on ohjannut Johanna Reilin.

- Tänä kesänä seilataan Viikinsaareen ja tunteisiin laidasta laitaan. Esityksessä musiikki sytyttää meitä ja ruokkii tunteita. Esiin nousevat häpeä, riemu, ujous, mustasukkaisuus ja orastava rakkaus. Kaidesaaren tanssit on isosti musiikkinäytelmä, kiitos Carolan upeiden biisien. Osaavan ja laulullisesti lahjakkaan porukan kanssa on ollut hienoa kokea, miten laulu soi. Ja Antti Parangon johtama orkesteri on silkkaa kultaa, hehkuttaa ohjaaja Johanna Reilin.

Ensimmäistä kertaa kesäteatterissa Tampereella näyttelevä Janne Virtanen on ollut erityisen innoissaan laivamatkasta ja Viikinsaaresta:

- Kun laivaan hyppää niin matkan ajan orientoituu hyvin esitykseen. Viikinsaari tarjoaa hyvän mahdollisuuden kesäteatterin tekemiselle kun täällä on ihan kaikkea ravintolasta lähtien. Ja porukkahan on tietysti tosi hauska!

 

Kaidesaarin tanssit -esitystä tähdittävät Janne Virtanen, Risto Korhonen, Katariina Kuisma-Syrjä, Jarkko Tiainen, Jane Kääriäinen, Johannes Korpijaakko, Birgitta Putkonen ja Preeti Pesä. Teatteriesityksen kruunaa jokaisessa esityksessä vieraileva suomalaisen musiikkimaailman tähti. Artistivieraina ovat mm. Arja Koriseva, Pauli Hanhiniemi, Marita Taavitsainen, Jesse Kaikuranta, Sami Saari, Johanna Försti ja Heidi Kyrö.

Ensi-ilta oli torstaina 9.6.2022 klo 18 ja jossa tähtiartistina nähtiin Arja Koriseva.

Esityksen kesto on noin 2 h 10 min (sisältää väliajan).

 

Viikinsaaren kesäteatterissa kunnioitetaan lavatanssiperinnettä

Viikinsaaren kesäteatterissa kunnioitetaan lavatanssiperinnettä tänä kesänä. Esityksen jälkeen järjestetään kolmena perjantaina lavatanssit, johon pääsee teatterilipun hinnalla. Lavatansseissa esiintyvät 8.7. Tomi Markkola & Kipinä, 29.7. tanssiorkesterina Leif Lindeman & Amore ja 12.8. tanssiorkesterina Markku Aro & Diesel.

Teatterilipun hinnalla pääsee myös opettelemaan tanssia Tanssiseura Hurmion opastuksella. 21.6 opetetaan kuviohumppaa kesälavoille ja 29.6. foksin salat.

 

Viikinsaaren kesäteatteri on ainutlaatuinen elämys, jossa yhdistyy laivamatkat Pyhäjärvellä ja kesäteatterinautinto. Viikinsaaren kesäteatteriin pääsee kätevästi keskeltä Tamperetta Laukontorilta Hopealinjan viihtyisillä laivoilla.

 

Liput Viikinsaaren kesäteatterin lippukioski

avoinna ma-pe klo 11-15 (-17 esityspäivinä)

Lauantaisin esityspäivinä

Puh 041 477 2949/ Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Liput myös www.tiketti.fi