KUUMAA-yhtyeeltä rakkauskirje videomuodossa: Oo vielä 7 minuuttia mun

KUUMAAn hitille Oo vielä sekunnin mun julkaistiin pidennetty musiikkivideo, jossa päästään tutustumaan yhtyeen jäseniin lähemmin

Oo vielä sekunnin mun on yhtyeen suosituin single: se on striimannut lähes 3 miljoonaa kertaa ja ollut julkaisustaan asti Spotifyn Top 100 -listalla. Kappale viihtyi yli 4 kuukautta putkeen Spotifyn Top 50 -listalla ja jatkaa edelleen Top 100:ssa. Biisi myös voitti radiokanava NRJ:n Hitti vai Huti -äänestyksen historialliset 12 kertaa putkeen.

Elokuvaaja Ari Viremin kuvaama ja ohjaama musiikkivideo on dokumentaarinen katsaus bändiin, jonka musiikki on jo monelle tuttua. Videolla lauletaan karaokea, sekoillaan voileipäpuodissa, juhlitaan kultalevyjä sekä kuullaan kommentteja ystäviltä ja muusikkokollegoilta Mikko Kuustoselta, Tuure Kilpeläiseltä, Tumelta ja näyttelijä Olga Heikkalalta.

Me ollaan oltu niin fiiliksissä kaikesta, mitä yhessä tekeminen ja tää biisi on meille tuonut. Samoin ollaan kiitollisia kaikista tyypeistä kenen kanssa ollaan saatu tehdä töitä! Tää musavideo on tavallaan rakkauskirje meiltä meille, faneille ja musiikille”, kertoo solisti Johannes Brotherus.

Videon lopulla kuullaan ensimakua yhtyeen seuraavasta singlestä Tulipalo, joka julkaistaan 1.7.2022.

Bändin jäsenet Johannes Brotherus, Jonttu Luhtavaara ja Aarni Soivio hurmaavat välittömällä energiallaan niin musiikkivideolla kuin keikoillakin. Kesällä KUUMAA ottaa haltuun muun muassa ikoniset kesäfestarit Provinssin ja Ilosaarirockin, jonka lisäksi viime vuoden loppuunmyyty Tavastia saa revanssin lauantaina 13.8.2022.

Katso juuri julkaistu upea musiikkivideo tästä!

KUUMAA somessa:
Instagram / TikTok / Facebook