AikaPoliisi räjäyttää elektronisen kasaripommin uudella sinkullaan

Haluutko sä pelata mun Nintendoo nostattaa kierrokset kattoon pilke silmäkulmassa

AikaPoliisi on intergalaktinen laulaja, joka vuonna 2018 saapui maapallolle värväämään joukkoihinsa sotureita, jotka ovat valmiita taistelemaan kosmisen rakkauden puolesta. Taustavoiminaan hänellä on kolme miehistön jäsentä, jotka avustavat kitaroiden, sekä syntetisaattoreiden voimalla ilosanoman levittämisessä. AikaPoliisin kappaleet luottavat iskeviin biitteihin, tarttuviin kertosäkeisiin sekä kasari- ja ysärisoundeihin.

Yhtyeen ensimmäinen single Saatana Kuinka Rakastankaan julkaistiin heinäkuussa 2018, ja se on kerännyt jo yli miljoona toistokertaa Spotifyssa. Sen jälkeen sinkkuja on tipahdellut eetteriin yksi kerrallaan. Viimeisin single Herkkukauppa (Bam Tsiki Tsiki) julkaistiin kesällä 2021 ja se sai edeltäjiensä tapaan innostuneen vastaanoton. Nyt julkaistava Haluutko sä pelata mun Nintendoo tarjoaa kuulijoille vauhtia ja jytkettä olan takaa.

Verrattuna aiempaan tuotantoon, Haluutko sä pelata mun Nintendoo tuo AikaPoliisin tuotantoon räväkkyyttä, vauhtia ja uhoa. Tarina biisin takaa juontaa juurensa kesäisille jatkoille, jossa yhteisen ystävyyden potentiaalia arvioitiin pidemmän kaavan kautta. Tarvittiin vain oikeanlainen kysymys ratkaisemaan, onko tilaisuus riskin ottamisen arvoinen”, yhtye kertoo.

Yhtyeen jäsen ja tuottaja Ere Ek tunnetaan kansainvälisesti synthwave-genressä artistina nimeltä NightStop. Artistin kappaleet ovat keränneet Spotifyssä yli 33 miljoonaa kuuntelukertaa ja hänet on nähty keikkailemassa mm. Chicagossa, Lontoossa ja Moskovassa. Myös muut yhtyeen jäsenet ovat kokeneita musiikkialan tekijöitä, joita yhdistää rakkaus 80-90-lukujen musiikkiin.

Tähän asti AikaPoliisi on kasvattanut kuuntelijakuntaansa Spotifyssä, mutta heinäkuussa 2022 yhtye nähdään ensimmäistä kertaa isolla lavalla Kalajoen Bimmerparty-festivaaleilla. Sitä varten yhtye on treenannut tiiviisti koko kevään, ja luvassa on kovien bileiden lisäksi myös muutamia yllätyksiä.

AIKAPOLIISI | FACEBOOK | INSTAGRAM | YOUTUBE