Iskelmällistä suomirockia luova Sami Ontermaa julkaisi uuden singlen Sielujen Sinfoniaa

Omakohtaisista kokemuksista kumpuava kappale on romanttinen ja elämän makuinen kesäbiisi

Ässä Recordsille vähän aikaa sitten kiinnitetty Sami Ontermaa on avoimen tunteikkaasti laulujaan tulkitseva artisti, jonka uunituore single Sielujen Sinfoniaa saattaa kuulijansa rakkauden kesän fiiliksiin.

”Sielujen Sinfonia on melodinen, elämän makuinen kesäbiisi, jonka sanoituksissa kuvaan omakohtaisen kokemukseni kautta normaalia, ruuhkavuosien täyttämää pariskunnan elämää. Mikäpäs sen hienompaa, kun pariskunnat saavat aurinkoisena, kesäisenä päivänä jättää suosiolla sivuun kaiken arkisen työn, kiireen, stressin, saaden vain olla ja keskittyä aidosti itseensä ja elämänkumppaniinsa juuri tässä ja nyt”, Ontermaa kertoo

Pitkän uran rumpalina tehnyt Sami astui rumpusetin takaa mikrofonin taakse ja julkaisi vuonna 2017 Tahdon-esikoisinglensä. Viime vuonna ilmestyi Rockia, Rauhaa ja Rakkautta -EP, joka on hyvä läpileikkaus esimerkiksi Yön ja myös popimpien yhtyeiden viitoittamalla iskelmällisellä rockin polulla. Ontermaan viimeisimpänä julkaisuna nähtiin helmikuussa julkaistu single Me Ollaan Me.

Olen rumpalina soittanut vuosien saatossa mitä erilaisempaa musiikkia. Artistiksi ryhtyessä kokeilin tehdä vähän kaikenlaista, mutta lopulta sisäinen palo tehdä iskelmällisempää rockmusiikkia voitti”, Ontermaa kertoo ja jatkaa:

"Mulla on ollut äärettömän hieno etuoikeus työstää ja äänittää omaa musiikkiani useamman vuoden ajan mm. Juha Tapion Suomen musiikkimaailman tietoon nostaneen ja rumpalinaan toimineen artisti, muusikko, tuottaja Olli Heleniuksen, sekä mm. Antti Ketosen yhtyeessä kitaraa soittavan Miko Tekoniemen kanssa. Ollin ja Mikon kanssa meillä on hieno yhteys ja melkein poikkeuksetta ajatukset musiikillisista ideoista ja sovituksista loksahtavat hienosti paikoilleen, kuin itsestään. Toistaiseksi rumpujen soittamisesta omissa biiseissäni en ole luopunut, vaikka musiikillisena tuottajana on ehdottomasti yksi Suomen kovimmista rumpaleista. Sellainen ihme tapahtukoon livekeikoilla", Ontermaa kertoo naureskellen.

Sielujen Sinfoniaa-kappaleessa vaikuttavat muusikot:

Sami Ontermaa - Laulu, taustalaulu, rummut
Miko Tekoniemi - Kitarat, basso, koskettimet
Olli Helenius - Taustalaulu, musiikillinen tuotanto.

FACEBOOK | SPOTIFY | INSTAGRAM