Suomi-iskelmän kestosuosikki T.T. Purontaka laittoi uusiksi Maistoin huulillasi mansikkaa -kappaleensa

Kesäromanssit mieleen tuova single pohjustaa alkusyksystä julkaistavaa juhlalevyä

Iskelmäkansan suosikkina pitkän uran tehnyt T.T. Purontaka viettää 60-vuotisjuhlavuotensa ohella myös 45-vuotistaiteilijajuhliaan. Tuplajuhlinta huipentuu syksyllä julkaistavaan juhlalevyyn ja sitä seuraavaan juhlakiertueeseen. Teemavuosi aloitettiin helmikuussa, kun T.T. Purontaka julkaisi Näillä mennään -singlen.

Lattaripoljennolla eteenpäin sykkivä Maistoin huulillasi mansikkaa on kesäöiden tuoksuinen kappale, joka tihkuu romantiikkaa. Alun perin vuonna 1997 julkaistu biisi sai uutta väriä pintaan juhlavuoden kunniaksi. Kuuntele päivitetty versio tästä.

Kappale on kesäisistä illoista ja palavasta rakkaudesta kertova tarina, josta ei romantiikkaa puutu. Se tuo mieleen kesäiset tanssilavat ja yöttömässä yössä rantakivillä luvatut rakkauden tunnustukset”, laulaja kertoo.

Alkuperäisen version voit kuunnella tästä.

Pitkän linjan keikkakoneena tunnettu T.T. Purontaka aloitti soolouransa 90-luvun puolivälissä. Sitä ennen hän oli toiminut Topi Sorsakosken basistina. 2000-luvulla hän on tehnyt noin 150–180 keikkaa vuodessa, eli varsin kovalla tahdilla on menty! Herran tunnetuimpia kappaleita ovat olleet Kaunis on kaipaus, Nuppendaali ja Tähtitaivas tähtisilmät.

T.T. PURONTAKA | FACEBOOK | SPOTIFY