Suomiräpin kärkinimi KUBE yllättää uudella singlellä ja albumiuutisilla

”Piti kasvaa aikuseks, mä skippasin sen luennon”

– Kuben uusi YOUNG-single esittelee räppärin leikkisämmän puolen

Suomiräpin pioneeriksi tituleerattu Kube yllätti faninsa tänään isoilla uutisilla. Rap-artistilta saatiin uusi single YOUNG ja samalla hän tiedotti kanavillaan julkaisevansa viikon päästä uuden albumin. 19.8 ulos tulleella YOUNG-singlellään Kube tuo itsestään leikkisämmän puolen esiin ja korostaa samalla sitä, ettei kaikkea tarvitse ottaa niin vakavasti.

"Mulle on aina ollut tärkeetä pitää se sisäinen lapsi mukana matkassa. Halusin tehdä kappaleen tästä aiheesta, sillä luulen, ettei monikaan ole nähnyt tai ymmärtänyt sitä puolta mussa. Välillä havahdun siihen, että olen jo tietyn ikäinen, mutta vaikkapa pukeutumistyylini on hyvin samankaltainen, kuin joskus teininä. Samalla ajan ysäripakua, jossa on naruto-teippaukset kyljessä ja takakontissa karting-auto, jolla mennä driftailemaan", Kube naurahtaa.

Edellisellä Gasoo ei breikkei -albumillaan yhteensä neljä Emma-ehdokkuutta saanut Kube on keskittynyt kesän ajan tiiviisti uuden musiikin tekemiseen. Ensi viikolla julkaistava albumi on ytimekäs kahdeksan kappaleen mittainen kokonaisuus, josta on julkaistu jo aiemmin singlet HULK FLOWGAN ja 6ft.

 

Kube somessa:
Instagram / Facebook