Upea tulkitsija Bee julkaisi viime perjantaina kolmannen singlen ”Tequilakahvi”.

”Ne tykkää must ku mä juhlin. Ku shampanjaa virtaa. Ei ne tiedä et yksin, mä en unta saa.”

Kuuntele "Tequilakahvi" tästä!

Artistitulokas Bee samaistuttaa kuuntelijoita viime perjantaina julkaistulla singlellään Tequilakahvi. Kappale on saanut ihmiset jakamaan TikTokissa otteita vastaavanlaisista oman elämänsä hetkistä. Tequilakahvi maalaa kuvaa ongelmien kohtaamisen vaikeudesta, mutta samalla kappaleella on myös positiivinen vaikutus madaltaa kynnystä puhua mielenterveysongelmista ja niiden piilottelemisesta.

Tequilakahvi oli Bee:n kolmas single ja se saavutti paikkansa Spotifyn Top20-listalta jo julkaisuviikonloppuna. Bee osaa pukea vaikeitakin tunteita ja tilanteita helposti sanoiksi, joka huomattiin jo ensimmäisistä sinkuista. Vahvat sanat ja erityisen omalaatuinen soundi eivät jätä tälläkään kertaa kylmäksi; Been tumma, poppia ja soulia yhdistelevä tyyli toimii loistavasti.

Bee sanoittaa ja säveltää kappaleensa itse. Debyyttisinkkuna toimi Ympyrää ja toisena Omenapuita. Parhaillaan artisti kokoaa omaa debyytti-EP:tä. Beelle on kertynyt sessioita useamman tuottajan kanssa, mutta päätuottajana toimii Camu Creutz. Bee on signattu Monopoli Musicin & Sony Musicin toimesta toukokuussa 2021.

 

Bee somessa:
TikTok: berttabeee
Instagram: berttabeee