Veli Tapiolta kappale kipeästä ja ajankohtaisesta aiheesta: Halpa Tallinna on muisto vain

"Halpa Tallinna on muisto vain, Iltalehdestä mä sen lukea sain"
Kuuntele ja lataa kappale tästä

Maanläheistä suomipoppia ja modernia iskelmää yhdistelevä Veli Tapio julkaisi neljännen singlensä Halpa Tallinna on muisto vain perjantaina 2.9. Tapio kertoo kappaleesta seuraavasti:

"Olin aiemmin nähnyt jutun Iltalehdessä, missä todettiin jotakuinkin, että "Halpa-Tallinna on enää muisto vain" ja tämä toimi osaltaan omien kokemusteni lisäksi innoittajana kappaleelle. Monia koskettava, ehkä hieman traaginenkin aihe. Tositarina kuitenkin, kuten kaikki kappaleeni."

Kappaleen on säveltänyt ja sanoittanut Ville Kela sekä tuottanut Jukka Backlund. Kela ja Backlund ovat olleet mukana myös Veli Tapion aiemmilla julkaisuilla. Kansantaiteilijaksi julistautuvan Veli Tapion kappaleet kertovat tarinoita tavallisesta suomalaisesta elämästä 2020-luvulla. Musiikillisiksi esikuvikseen hän mainitsee mm. Olavi Virran, Junnu Vainion ja Gösta Sundqvistin.

Tähän mennessä Veli Tapio on ehtinyt julkaista kolme singleä: Kesäinen ja raikas, Soppaa ja keittoo sekä Etsä oo maailmanmestari? Seuraavien singlejen on määrä ilmestyä vielä tämän vuoden aikana. Veli Tapion debyyttialbumia on lupa odottaa ensi vuoden alussa.

Veli Tapio
Instagram | Facebook