Progemetallijyrä Wheel kiinnitettiin saksalaiselle InsideOut Musicille – Uusi Blood Drinker -single ulkona nyt

Kuuntele uunituore yllätyssinkku Blood Drinker täältä

Saksalainen InsideOut Music ilmoitti eilen solmineensa suomalaisen Wheelin kanssa kansainvälisen levytyssopimuksen. Julkistuksen myötä yhtye pamautti pihalle ilman ennakkovaroituksia uunituoreen Blood Drinker -singlen. Kappale on ensimmäinen lohkaisu tulevalta Rumination-EP:ltä.

Blood Drinker kertoo siitä kuinka yllättävän usein murhaajat keräävät suuret määrät mediahuomiota ja mainetta, kun heidän uhrinsa taas jäävät tarinan alaviitteiksi. Monesti heidän nimiään ei muisteta ollenkaan”, yhtyeen keulahahmo James Lascelles kertoo.

Wheelin keikkarintamalla näyttää myös varsin hyvältä. Yhtye liittyy Apocalyptican ja Leprousin kanssa yli kuukauden kestävälle Yhdysvaltojen kiertueelle, jonka on määrä alkaa ensi viikon tiistaina Georgiasta. Sen jälkeen luvassa on viiden keikan kiertue Suomessa Apocalyptican kanssa, joka päättyy 20.11. Helsingin jäähallille. Sellosankareiden kanssa matka jatkuu myös ensi vuoden puolella, kun vuorossa on kattava Euroopan kiertue.

Hienon nousukiidon uralleen saanut Wheel julkaisi debyyttialbuminsa Moving Backwards vuonna 2019, jota seurasi Resident Human -albumi vuonna 2021. Kolmatta studioalbumia yhtye lupailee julkaistavaksi ensi vuoden puolella.

Wheel on:
James Lascelles – Laulu & kitara
Santeri Saksala – Rummut
Aki ’Conan’ Virta – Bass
Jussi Turunen – Soolokitara

WHEEL | FACEBOOK | INSTAGRAM | YOUTUBE | SPOTIFY