Uusi laulaja-lauluntekijälupaus JEMINA julkaisee debyyttialbuminsä PILKKAHINTAAN

Universalin uusi artistilupaus, laulaja-lauluntekijä Jemina julkaisi ensimmäisen singlensä Pilkkahintaan 9.9.

Debyyttisinglestä saa heti vahvan ensivaikutelman Jeminan tuotannosta. Luvassa on vahvaa tulkintaa, ajatuksia herättävää laululyriikkaa ja isoja tunteikkaita melodioita. Jemina kertoo hänelle tärkeästä Pilkkahintaan-kappaleesta: "Tykkään jättää kuulijan tulkittavaksi tekstin syvällisemmin. Mulle Pilkkahintaan-biisi kertoo tarinan hukassa olevasta tyypistä, joka kokee arvottomuuden tunteita ja haluis löytää jostain hetkeks hyväksyntää sekä paikan mihin kuulua."

Kouvolasta Helsinkiin kotiutunut artisti kiinnitettiin HMC:lle musiikintekijäksi vuonna 2020. Pian tämän jälkeen myös Universal Music kiinnostui lahjakkaasta tekijästä. Artistidiili Universalin kanssa syntyi vuonna 2021. Nuori musiikintekijä on valmistellut myös omaa tuotantoaan samanaikaisesti muille artisteille kirjoittaessaan. Jemina on ollut tekemässä muun muassa Nelli Matulan uudelle levylle kappaleita Ojaan ja Limbo.

Omaa musiikkiaan hän työstää yhdessä tuottaja Tomi Tammisen kanssa. Biisejä on syntynyt jo paljon ja vaikuttavasta biisimateriaalista on lähinnä valinnan vaikeus ammentaa tulevia sinkkuja Pilkkahintaan-avauksen jälkeen.

Jemina somessa:
Instagram / TikTok