Upeaääninen Helena Haaparanta riisui metalliviitan, Kaikki taivaan linnut -popsingle avaa uuden uran näyttävästi

Kaikki taivaan linnut -popsingle avaa uuden uran näyttävästi

Muun muassa Tacere- ja Crimfall-yhtyeissä metalliuraa luonut monipuolinen laulaja ja biisintekijä Helena Haaparanta avaa tänään oven täysin uuteen maailmaan julkaisemalla Kaikki taivaan linnut -pop-singlensä. Raikkaan biisin taustavoimiin lukeutuu myös omaa uraansa luova Michael Bleu, joka tuotti biisin yhdessä Haaparannan kanssa. Kaikki taivaan linnut on samalla ensimmäinen näyte tulevasta sooloalbumista.

”Kun kaikki menee murskaksi ja suunnitelmat yhteisestä tulevaisuudesta hukutetaan kuin säkillinen kissanpentuja, on pakko löytää vihalle, surulle ja pettymykselle paikka. Marvelin Wanda Visionissa protagonistin kipu synnytti kierän poikkeustodellisuuden – mutta mulla on vähän erilaisia voimia kuin Purppuranoidalla. Kaikki taivaan linnut kuvaa sitä hetkeä, kun sydämen valittu on just kertonut rakastavansa toista. Kaikki pysähtyy, ja sitä haluaa vain satuttaa satuttajaa. Lämmin ja ihana ihminen muuttuu hirviöksi, eikä viattomimmatkaan oo turvassa seurauksilta", Helena Haaparanta luonnehtii.

Haaparanta on saanut mentorointiapua uudelle polulleen muun muassa kultaisella Emmalla palkitulta Riku Mattilalta, tuottaja Mikko Aaltiolta, ja sanoituspuolella tukena ovat ollut artistinimellä Miri operoiva musiikintekijä Senni Rantanen.

Helena Haaparannan pop-musiikki on kuin ajatonta runonlaulantaa, joka yhdistyy mahtipontisiin ja tarttuviin melodioihin. Helena kertoo biisien tarinan elävästi, kuin ystävälleen.

"Kertojahahmon elämä ei ole helppoa, mutta kauneutta on nähtävissä kaikkialla", hän lisää.

 

Nettisivut | Instagram | Facebook | TikTok | Twitter