DIRT hemmottelee raskaan rokin ystäviä julkaisemalla I Don’t Care -tuplasinglen, rundi jatkuu lauantaina Kouvolassa

Uuden kappaleen lisäksi julkaisulla mukana myös Bring Me The Horizon -cover

Suomalaisten rock-lupauksien terävimpään kärkeen kuuluva DIRT on luonut lyhyessä ajassa vahvan hypen ympärilleen. Hard rockia metalli- ja grungevaikutteilla soittava helsinkiläisviisikko julkaisi 3. kesäkuuta mairittelevia arvosteluja keränneen Deadbeat-debyyttialbuminsa, jonka sinkut Real World, God Has Cut You Down ja Circles ovat saaneet kiitettävästi radiosoittoa.

Perjantaina julkaistavan tuplasinglen uusi nimikkokappale I Don’t Care kertoo tarinaa päihteiden tuhovoimasta ja sen jäljelle jättämistä ihmisraunioista.

"I Don't Care on traaginen monologi, jossa kertoja puhuu addiktiolleen. Kohtalokas kierre, jossa vain seuraavalla annoksella on väliä, on hiljalleen pyyhkinyt kaiken todellisen elämästä pois jättäen jäljelle vain palaneita siltoja ja savuavia raunioita. Murheelliset ihmiskohtalot ympärilläni inspiroivat minua kirjoittamaan tämän tekstin", laulaja Aleksi Tiainen kommentoi.

Singlen kakkosraidalla yhtye ottaa käsittelyynsä Bring Me The Horizonin kappaleen And The Snakes Start to Sing. Lopputuloksena onkin hienosti alkuperäistä mukaileva, mutta myös täysin DIRTiltä itseltään kuulostava kappale.

Kovan luokan livebändinä tunnettu DIRT liitettiin juuri Alt Agencyn keikkamyyntirosteriin ja yhtye kiertääkin Suomea yhdessä Shiraz Lanen kanssa koko loppusyksyn.

DIRT | FACEBOOK | INSTAGRAM | SPOTIFY