Aaro630 ja Lauri Haav julkaisivat yhteiskappaleen "Vailla valoo"

Aaro630 on mukana marras-joulukuun KPC -tourilla

Kuuntele Vailla valoo ft. Lauri Haav tästä! Jyväskyläläinen laulaja-tuottaja Aaro630 julkaisi perjantaina 16.9. uuden singlen Vailla valoo, jolla vierailee Lauri Haav. Melankolialla ja pop-vaikutteilla maalaileva kappale on toinen single Aaro630:n tulevalta toiselta studioalbumilta. Edellinen, uuden luvun avannut single Kulkija maantien julkaistiin kesäkuussa.

Aaro630 ja Lauri Haav ovat tehneet musiikillista yhteistyötä jo pitkään ja molemmat Haavin albumeista ovat kaksikon yhdessä tuottamia. Edellisestä yhteiskappaleesta on kuitenkin jo vuosia:

Ollaan tehty viime vuodet tosi intensiivisesti töitä ja oltu toistemme projekteilla läsnä, mutta ei olla mitenkään aktiivisesti mietitty että pitäis tehä yhteisbiisiä. Tossa talvella sit tein tämmösen demon pianolla, josta molemmille tuli se fiilis, että tää vois olla oikee biisi ja hetki tehdä pitkästä aikaa yhteisträkki ja saatiinkin tää sit tosi nopeesti ja luontevasti kasaan ku otettiin pari studiopäivää kellarissa.” kertoo Aaro630.

Aaro630:n tuleva albumi edustaa uutta sivua artistin musiikillisessa kehityksessä, ja ammentaa suomalaisesta melankoliasta, rockista sekä elektronisesta musiikista. Aaro630:n musiikin ja artistiuden ytimessä on tunteiden käsitteleminen, keskeneräisyyden hyväksyminen ja jatkuva uuden löytäminen:

Mulle musiikin tekeminen on puhtaasti keino ilmaista itseäni, ja se kuuluu raakuutena ja rehellisyytenä teksteissä, sävellyksissä ja tuotannoissa vaikka aiheet ja fiilikset olis vaikeitakin. Mun tyyliin tehdä kuuluu inhimillisyys ja virheet enkä halua tehdä liian kliinistä tai ylituotettua musaa. Mulle on luontevaa etsiä ja löytää jatkuvasti uusia juttuja. Tulevalla albumilla oon kehittäny omaa uutta soundia semmoseen suuntaan joka tuntuu enemmän omalta itseltäni kuin koskaan, ja oon hakenut inspiraatiota mm. elektronisen musan eri genreistä, popista ja vaihtoehtosemmasta, tummemmasta altrock soundista.” Aaro630 kuvailee.

Jyväskylästä kotoisin oleva Aaro630 on noussut vuoden 2021 630FM -albumin myötä yhdeksi Suomen kiinnostavimmista ja kehutuimmista uusista artistinimistä. Oman soolomateriaalin ohella artisti tunnetaan myös yhteistyöstään mm. Lauri Haavin, Pyrythekidin, Elias Gouldin, Rekamin ja pehmoainon kanssa.

Aaro630 on mukana marraskuussa alkavalla KPC Tourilla, jolla nähdään Aaron lisäksi 10 muuta jyväskyläläisen KPC -kollektiivin artistia. KPC Tour nähdään marras-joulukuussa Jyväskylässä, Tampereella, Turussa, Helsingissä ja Oulussa. Aaro630:n uudistunut livesetti nähdään syksyn aikana myös omilla keikoilla mm. Tampereella ja Turussa.

AARO630–KEIKAT (lisäyksiä tulossa)
1.10. Turku, Dynamo
12.11. Jyväskylä, LähiTapiola Areena (KPC Tour)
26.11. Tampere, Pakkahuone (KPC Tour)
5.12. Turku, Logomo (KPC Tour)
10.12. Helsinki, Kaapelitehdas (KPC Tour)
17.12. Oulu, Tullisali (KPC Tour)

 

Aaro630 somessa:
Instagram: Aaro630
TikTok: Aaro630