Miltä legendaarinen Satumaa kuulostaa metalliversiona? Kitaravirtuoosi Erick Avila yhtyeineen näyttää!

Chileläis-turkulaisen muusikon nimeä kantava yhtye tunnetaan tuotannostaan, jossa latinorytmit ja metalli kohtaavat toisensa täysin uniikilla tavalla

Turussa asusteleva chileläiskitaristi, säveltäjä sekä tuottaja Erick Avila on jälleen uuden musiikin äärellä. Aktiivisesti uutta musiikkia julkaisevalta, multilahjakkuuden nimeä kantavalta yhtyeeltä on kuultu tänä vuonna niin espanjan- kuin englanninkielisiä singlejä, kuten Hoy Bailo un Tango Gris sekä viimeisin sinkku From The End of the World.

Nyt vuorossa on suomen kieli, ja kappaleeksi valikoitui Unto Monosen säveltämä legendaarinen tango Satumaa. Lopputuloksessa tangon kuuma intohimo on viety tyylikkäästi modernin metallifiltterin läpi. Kuuntele Erick Avilan versio Satumaasta täältä. Yhtye julkaisi alkukesästä myös version argentiinalaisesta tangosta Por una Cabeza.

Suomalaisen yhtyeensä kanssa Latinalaisen Amerikan rytmejä metalliin sekä tunnelmalliseen instrumentaalirockiin sekoitteleva Erick on hionut omaperäistä fuusiotaan jo vuosia.

Olen työskennellyt musiikkibisneksessä jo yli 20 vuotta ja päässyt jakamaan lavoja muun muassa Nightwishin, Paul Gilbertin, Blind Guardianin, Epican ja Rhapsodyn kanssa – sekä Six Magics -yhtyeeni kanssa että sooloartistina. Vuonna 2016 otin suuren loikan urallani, kun päätin alkaa keskittyä latinalaisamerikkalaisten rytmien ja metallin sekoittamiseen. Tämän seurauksena syntyi toinen soololevyni Origen, jonka promokierros toi minut Suomeen ja Turkuun, jonne päädyin lopulta asumaan. Kasasin ympärilleni uuden bändin osaavista suomalaismuusikoista ja loppu on historiaa, jonka voit käydä Spotifysta kuuntelemassa!”, Erick niputtaa.

Seuraava keikka:
30.9. – Erick Avila + Whiteout @ Vimma, Turku
Lisäinfoa täältä.

ERICK AVILA | INSTAGRAM | FACEBOOK | YOUTUBE | SPOTIFY