Jean S:stä tuttu Antti Paavilainen jatkaa musiikkinäytelmäuraansa tänä syksynä – Kuuntele myös Vanha ku taivas -radiosingle!

Bilebändi Jean S:n perustajajäsenenä ja alkuperäisvokalistina tutuksi tullut Antti Paavilainen loistaa tänä syksynä kahden musiikkinäytelmän one-man-bändinä: Hyvässä nousussa -musikaali jatkuu jälleen huomenna 23. syyskuuta Oulun Riossa, ja tuon esityksen jatko-osa Tähdet radalla saa ensi-iltansa Tuusulassa Krapin pajalla 13. lokakuuta.

Paavilaisen menestys myös näyttelijänä nähtiin tänä kesänä, jolloin Antti Paavilainen loisti pääosassa Kari Tapion elämästä kertovassa Olen suomalainen -musikaalissa. Esitys keräsi kautta linjan upeaa suitsutusta:

"Lisäksi yleisötavoite ylittyi 30 prosenttia", hän kertoo tyytyväisenä.

Aiemmin tänä vuonna Kantria ja Westendiä -albuminsa julkaissut Antti Paavilainen Band julkaisee tänään tuolta levyltä Vanha ku taivas -singlen, jossa on vähän samoja fiiliksiä kuin myös tällä hetkellä ruskaksi kääntyvää luontoa seuratessa. Pilke silmäkulmassa nuoruuden perään muistelevan biisin reipas poljento ei anna kuitenkaan sijaa varsinaiselle haikeudelle.

"Vanha ku taivas on pirskahtelevaa haihattelua oman nuoruuden ja kaikkivoipaisuuden perään. Se on se vapaaillan pieni hetki, kun asiat tuntuvat luistavan ja koet itsesi voittamattomaksi. Ja lopulta istut sohvallasi ja skoolaat vanhoille hyville ajoille", Antti Paavilainen toteaa.

Antti Paavilainen toimii tällä hetkellä myös Nina Tapion kanssa Säädyttömät-showyhtyeen solistina.

 

www.anttipaavilainenband.fi
facebook.com/anttipaavilainenband

 

Antti Paavilainen Band on:
Ville Paappanen kitarat, banjot ja maniskat
Anssi Sopanen rummut ja lyömät
Antti Ikola koskettimet
Tuomo Kovalainen basso
Antti Paavilainen laulu

 

ANTTI PAAVILAINEN | FACEBOOK | SPOTIFY