Reino Nordin solmi uuden levytyssopimuksen ja julkaisee uutta musiikkia

Niin muusikkona kuin näyttelijänäkin tunnettu multilahjakkuus Reino Nordin on solminut uuden levytyssopimuksen Sony Music Finlandin kanssa.

23.9 julkaistu uusi single Kääntöpuolii on myös tulevan levyn nimikappale. Se kertoo niistä kääntöpuolista, joita meistä kaikista löytyy.

Kuuntele Kääntöpuolii tästä!Meissä kaikissa on useita eri puolia, jotka tuntuvat vaihtuvan ja olevan joskus jopa mielipuolisen ristiriitaisia keskenään. Nämä puolet kannattaa opetella hyväksymään sen sijaan, että yrittäisi arvottaa tai piilotella niitä. Rakkauden avulla me ymmärrämme näitä puolia ja näemme kokonaisuuden toisessa ihmisessä ja itsessämme”, Reino Nordin kertoo kappaleen taustoista.

Kääntöpuolii-singlen julkaisua edelsi viime viikolla fanit yllättänyt spoken word-teos Prologi (Kääntöpuolii), joka raotti hieman verhoa tulevan musiikin teemoihin ja visuaaliseen maailmaan. Voit kuunnella sen täältä.

Reino Nordinin sopimus Sony Musicin kanssa allekirjoitettiin jo alkuvuodesta 2022, jonka jälkeen hän on valmistellut intensiivisesti uutta musiikkia yhdessä tuottajansa Tidon kanssa. Studioon mennessään Nordinin ja Tidon visiona oli luoda vahva albumikokonaisuus, joka on kuvaelma Reinon elämän kaikista puolista. ”Olen todella innoissani saadessani jälleen aloittaa uuden luvun musiikillisessa seikkailussani ja rakentaa lisää maisemia ihmisille kuultavaksi. Sonylta löytyi oikeanlainen tahtotila lähteä rakentamaan uutta ja viemään mua ja mun musiikkia taas seuraavalle tasolle”, Reino kertoo uuden sopimuksen taustoista.

 

Reino Nordin somessa:
Instagram: reinonordin
TikTok: reinonordin
Facebook: Reino Nordin