ARPALTA tunnelmallinen musiikkivideo albumin vuosipäivän kunniaksi

Arppa julkaisee Kinovalon alla -albumin vuosipäivänä musiikkivideon, jonka tunnelmaan on vangittu onnistuneesti palanen artistin ja yhtyeen ydintä.

Videon on ohjannut elokuvaohjaaja Juho Kuosmanen. Kuosmanen on tunnettu vuoden 2021 Oscar-ehdokkuuden povanneesta elokuvastaan Hytti nro 6, joka myös palkittiin Cannesin elokuvafestivaaleilla. Musiikkivideon kuvasi valokuvaaja ja graafikko Tero Ahonen, joka on luonut visuaalisia ilmeitä ja kuvannut muun muassa Olavi Uusivirralle ja J. Karjalaiselle. Musiikkivideo on kuvattu joulukuussa 2021 ja se sai ensi-iltansa Kokkolan Kinojuhlilla syyskuun alussa.

Arppa kommentoi videota:

”Tämä on ikään kuin 1-vuotissyntymäpäivälahja albumille. Oli jo albumin julkaisun aikaan puhetta Juho Kuosmasen kanssa siitä, että levyn toiselle raidalle Leikkiä sanoilla tehtäisiin musiikkivideo. Juholla on kyky saada taltioitua kiireetöntä tunnelmaa. Tälläkin kertaa siinä mielestäni onnistuttiin!”

Leikkiä sanoilla -kappale on osa kriitikoiden ylistämää albumikokonaisuutta Kinovalon alla, joka julkaistiin 24.9.2021 ja myytiin loppuun kolmessa viikossa.

Katso video täältä.

 

Arppa somessa:
Facebook / Instagram