Tuoretta skandipoppia loihtiva FRANS julkaisi debyyttialbuminsa The Alchemist

Levyn julkkarikeikkaa juhlittiin Porvoossa Vanha 123:ssa

Singer/songwriter-popin ystäville on ollut tämän kesän aikana herkkua tarjolla, kun pehmeän skandisoundin uusi nimi FRANS on tarjoillut sinkkulohkaisuja nyt julkaistavalta debyyttialbumiltaan. Levyltä saatiin etukäteen makupaloiksi singlet Scars, Sittin’ On The Top Of The World sekä Rabbit Holes, jonka studio live -videon voit katsoa täältä.

The Alchemist sisältää 12 kappaletta, jotka esittelevät FRANSin musiikillista skaalaa tanssittavasta popista psykedeelisen utuisiin soundimaisemiin. Näiden kahden välimaastosta hienoksi esimerkiksi nousee albumin loppupuolelta löytyvä kappale We Don’t Talk Anymore.

We Don’t Talk Anymore on syksyinen synapoppikappale, johon on otettu vaikutteita Post Malonesta ja A-Ha:sta. Kappale käsittelee parisuhdetta mistä kipinä on kadonnut ja toinen osapuoli haluaisi palauttaa kontaktia mutta valitsee vääriä sanoja”, FRANS kertoo.

Oikealta nimeltään Frans Andersson on muusikko, joka tunnettiin aikaisemmin myös nimellä Lee Angel. Hän tuli valtakunnallisesti tunnetuksi vuonna 2014, kun hän ylsi Michael Monroen tiimissä The Voice Of Finlandin kolmoskauden neljän parhaan joukkoon. Freelancerina ammattimuusikon töitä tekevä FRANS julkaisee nyt ensimmäistä kertaa musiikkia sooloartistina. Artisti kertoo musiikillisten esikuviensa olevan James Gillespie, Alex Vargas sekä Ry X.

Tulevia keikkoja varten FRANSin livekokoonpano on kasvanut nelihenkiseksi.

Livekokoonpano:
FRANS: Laulu, Sähkö- ja Akustinen kitara, Looper
Radu Dumitru: Piano, Syna
Teemu Tyyskä: Basso, Syna
Erik Hippi: Saxofoni

The Alchemist -kappalelistaus:
1. Sittin' On The Top Of The World
2. Scars
3. Racing Extinction
4. Rabbit Holes
5. Let Me Be There
6. What's On Your Mind
7. Dream On
8. Losing Faith
9. I Won't Cry
10. We Don't Talk Anymore
11. Friends
12. #nofilter

YOUTUBE | FACEBOOK | INSTAGRAM | SPOTIFY