JESSE KAIKURANNALTA upea uusi single juhlavuoteen

Jesse Kaikuranta tunnetaan ainutlaatuisena laulajana ja upeana tulkitsijana. Hänen ikiklassikoitaan ovat mm. Vie mut kotiin ja Järjetön rakkaus. Tulevien klassikkojen sarjaan voi nyt liittää tänään julkaistun Kotimaa-singlen.

Kotimaa on kaunis, Jessen upeasti tulkitsema rakkauslaulu, jossa rakastettu vertautuu kotimaahan - jokainen tarvitsee turvaa, rakkautta ja ihmisen, jota kutsua kotimaakseen. Artisti avaa vielä kappaleen sisältöä:

Maailma on täynnä kaupunkeja, paikkoja ja maisemia, mutta joskus yksi ihminen voi tuntua enemmän kotimaalta kuin yksikään kaupunki tai paikka.”

Kappaleen tekijät ovat Saara Törmä, Aku Rannila ja Juho Kola. Tuotannosta vastaa Sampo Haapaniemi.

Jesse Kaikuranta viettää tänä vuonna 10. juhlavuottaan artistina. Rakastetun laulajan ura starttasi vauhdikkaasti kymmenen vuotta sitten ensimmäisen The Voice of Finland -kilpailun myötä. Vaikka kisasta ei tuolloin voittoa tullutkaan, on Jesse Kaikurannan ura ollut TVOF-historian menestyksekkäin. Jesse Kaikuranta on julkaissut kolme albumia ja tehnyt laulajan uran ohessa myös musiikkiteatteria. Artistilla on tänä vuonna myös henkilökohtainen juhlavuosi täytettyään keväällä 40 vuotta.

Juhlavuosi on sisältänyt paljon keikkoja, joita on vielä loka-/marraskuussa:
21.10.2022 TEATTERIRAVINTOLA ILO, Mikkeli
28.10.2022 AATOS CAFÉ, Porvoo
4.11.2022 YKSITYISTILAISUUS, Lahti
18.11.2022 PUB JUOMA KORPILAHTI, Korpilahti - Jyväskylä
25.11.2022 YKSITYISTILAISUUS, Helsinki

 

Jesse Kaikuranta somessa:
Instagram / Facebook / TikTok