Elvis-tulkinnoistaan tunnettu ylöjärveläinen Aron konsertoi ensi viikolla Tampere-talossa peräkkäisinä päivinä kahdessa eri konsertissa:

Torstaina 20.10 hän on mukanan Sympatian hyväntekeväisyyskonsertissa ja perjantaina 21.10 omassa Blue Hawaii - konsertissaan.
Sympatian hyväntekeväisyyskonsertti nähdään suorana lähetyksenä Alfa-TV:ssä.
Kummatkin konsertit alkavat klo 19:30.

 

Sympatian hyväntekeväisyyskonsertti

Sympatia ry on tukenut 10 vuotta syöpäsairaita ja heidän läheisiään.
10-VUOTIS JUHLAKONSERTTI

Konsertti nähdään suorana lähetyksenä Alfa-TV:ssä.

10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi järjestämme suurkeräyksen tukemaan syöpäsairaiden ja heidän läheistensä yöpymisiä Tampereen potilashotellissa.

Konsertissa esiintyvät Janne Tulkki, Suvi Karjula, Heikki Salo, Jaska Mäkynen, Saska Helmikallio, Aikakone, Tony Montana, Anitta, Kaija Pohjola, Kai Hyttinen ja Aron.

Säestyksestä vastaa Juhlaorkesteri Amorio kapellimestarinaan Mirka Dojan.

Tilaisuuden juontavat Erja Häkkinen ja J-V Jokinen, avustajina Martti Kuurila ja Tarja Jykylä-Lahnakoski.

Joutsen ja Sympatia ry

https://www.lippu.fi/artist/sympatia-ry/

 

Aron & Cool Company: Blue Hawaii

Aloha! Aurinkoa, lämpöä, palmuja, upeita hiekkarantoja, leppoisaa meininkiä ja kauniita hula-hula tyttöjä! Niistähän upea Hawaiji tunnetaan! Unohda hetkeksi syksyn koleus ja pimeys ja lähde unohtumattomalle mielikuvitusmatkalle Hawaijin lämpöön Elviksen mukaansatempaavan musiikin siivittämänä! Matkaoppaina toimivat loistava ARON & Cool Company sekä ihastuttavat Rock-A-Hula Girls!

Blue Hawaii on konsertti, joka tarjoaa kaikenikäisille sekä korvan- että silmäniloa ja joka ei taatusti jätä ketään kylmäksi!

Elvis Presley rakasti Hawaijia ja hän lomailikin siellä useaan otteeseen. Hawaijilla filmattiin myös useita hänen elokuviaan, joista tunnetuin ja menestynein oli juuri Blue Hawaii. Elokuvassa kuultiin mm. kappaleet Can’t Help Falling In Love, No More, Rock-A-Hula Baby ja Hawaiian Wedding Song.

Elvis piti myös kuulun 1,5 miljardia TV-katsojaa keränneen satelliittikonserttinsa Aloha from Hawaii Hawaijin pääkaupungissa Honolulussa.

Konsertin kesto n. 2h, sisältäen väliajan.

Tuotanto Tampere-talo

https://www.lippu.fi/artist/aron-cool-company/