Suomiräpin elävä legenda Juno julkaisi uuden singlen ”Eräpäivät”

”Rikastumaan en oo päässyt rahallisesti, mut musan tekeminen on tuonut paljon sellasta mitä ei voi rahassa mitata”

Kuuntele Eräpäivät tästä!

Suomen arvostetuimpiin räppäreihin kuuluva Juno julkaisi tänään singlen Eräpäivät. Kappale on kolmas single ensi vuonna julkaistavalta Junon seitsemänneltä albumilta. Aiemmin levyltä on julkaistu singlet Kaadun saappaat jalassa feat. Jonna Tervomaa ja Veri feat. VilleGalle. Tulevalla albumilla Juno käsittelee isoja teemoja ja ottaa kantaa itselleen tärkeisiin asioihin.

Eräpäivät-kappaleella fokuksessa on pohdinta siitä, tuoko raha onnea:

"Jokaisen meistä täytyy tehdä jotain et saa massia, mutta ei se rahakaan välttämättä tuo onnea- Tärkeintä on löytää sellanen juttu mitä tykkää tehdä vaikkei se tekiskään miljonääriksi. Mulle se on aina ollut musa. Rikastumaan en oo päässyt rahallisesti, mut musan tekeminen on tuonut paljon sellasta mitä ei voi rahassa mitata" kertoo Juno.

Juno on 35-vuotias räppäri, joka aloitti soolouransa 2000-luvun alussa. Juno on julkaissut kuusi sooloalbumia ja lukuisia omakustannejulkaisuja. Juno tunnetaan myös yhtyeistä Elokuu, SMC Lähiörotat, Hotelli Vantaa ja Hulabaloo. Yhteensä Juno on räpännyt yli 200 julkaistulla kappaleella.

Juno teki vuoden 2019 albumilla Katumuksen sakramentti huikean nousun lopettamisen partaalta takaisin huipulle. Platinarajan ylittänyt albumi sisälsi mm. singlet Katumuksen sakramentti feat. LEO, Tyhjää feat. Jenna Alexa, Hätäraketteja feat. Rosi, Onnellinen, Vaikutuksen alainen ja Älä muuta mitään feat. la haka, jotka kaikki nousivat Suomen Spotify - listan top20:een. Juno päätyi albumin myötä myös Emma-ehdokkaaksi.

 

Juno somessa:
Instagram: junogbr
Facebook: Juno