Portion Boysin uusi kappale kuullaan syksyn odotetuimmassa elokuvassa Kulkuset kulkuset

Kuuntele Perhe on sekaisin tästä! Suomen suosituin bilebändi, jo yli 10-vuotisen ja jyrkässä nousukiidossa olevan uran tehnyt Portion Boys julkaisi 21.10 uuden kappaleen Perhe on sekaisin, joka kuullaan myös ensi viikolla elokuvateattereihin tulevassa syksyn hittielokuvassa Kulkuset kulkuset.

Kun meille tarjoutui mahdollisuus olla mukana elokuvassa ja tehdä teemaan sopiva biisi, emme epäröineet hetkeäkään! Oli kunnia päästä osaksi huikean näyttelijäkaartin, Taru Mäkelän ja Don Filmsin luomaa maailmaa ja haluttiin luoda kappale joka tukee leffan lämmintä tunnelmaa. Perhe on sekaisin on meidän mittapuulla melkein harras biisi, jossa pohditaan sitä että ehkä on ihan hyvä että joulu on kerran vuodessa vaan :D” Portion Boys kertoo.

Ohjaaja Taru Mäkelän lämminhenkinen joulukomedia Kulkuset kulkuset saa ensi-iltansa 28.10. Elokuvaa tähdittää laaja kaarti Suomen suosituimpia näyttelijöitä, jotka laittavat itsensä likoon kahden tyystin erilaisen perheen viettäessä ensimmäistä yhteistä jouluaattoa.

Kahden kirjavan suvun rooleissa loistavat Christoffer Strandberg, Antti Tuomas Heikkinen, Martti Suosalo, Pirkko Hämäläinen, Sari Siikander, Eeva Litmanen, Ali Jahangiri, Kreeta Salminen, Alex Anton ja Sonja Salminen.

Tuottaja Aleksi Hyvärinen tuotantoyhtiö Don Filmsistä sanoo:

”Tavoitteenamme on ollut Tarun ja koko näyttelijäkaartin kanssa tehdä täydellinen pikkujoululeffa. Sellainen, joka viihdyttää alusta loppuun ja jättää katsojille hilpeän juhlamielen. Nyt on päästy näyttämään elokuvaa ensimmäisille koeyleisöille ja salissa on naurunremakoiden lisäksi liikututtu kyyneliin asti. Se on elokuvantekijöille paras mahdollinen yleisöpalaute — ja varhainen joululahja."

Vuonna 2010 perustettu Portion Boys on raivannut positiivisella hyvän mielen tekemisellä itsensä yhdeksi tämän hetken kuunnelluimmista yhtyeistä. Bändi teki lopullisen läpimurron koko kansan tietoisuuteen jättihitillään Vauhti kiihtyy feat. Matti ja Teppo, jota on kuunneltu huikeat yli 15 miljoonaa kertaa. Yhteensä Portion Boysin kappaleita on kuunneltu Spotifyssa yli 110 miljoonaa kertaa ja YouTubessa yhtyeen videoilla on katselukertoja yli 50 miljoonaa. Yhtyeen isoimpiin hitteihin kuuluvat mm. Vauhti kiihtyy feat. Matti ja Teppo, Karjala Takas, Mieleni Pahotin ja Sierralla Nevadaan ja Kyläbaari.

Portion Boysin esiintyvään kokoonpanoon kuuluvat Kenraali Vahva, El Meissel, A.P. Vuori, JaloTiina sekä Taitelija Nieminen. Portion Boysin keikoilla yleisöllä on lupa irrottautua hetkeksi arjesta ja unohtaa kaikki huolet sekä murheet.

 

Portion Boys somessa:
Nettisivut: www.portionboys.fi
Facebook: Portion Boys
Instagram: portionboysofficial

Kulkuset kulkuset -linkit:
https://www.donfilms.fi/
https://nordiskfilm.fi/kulkuset-kulkuset/
https://www.facebook.com/nordiskfilmelokuvat
https://www.youtube.com/nordiskfilmfinland