Gossip Moms Suomi jatkuu discovery+-palvelussa - he ovat uuden kauden tähdet!

Neljä tunnettua suomalaista äitiä avaa perhearkensa kameroille ja kutsuu osaksi todellista elämäänsä julkisuuskuvan takana.

Millaista on olla äiti, kun saa osakseen voimakasta arvostelua omasta julkisuuskuvastaan sekä äitiydestään? Miten todellisuus ja julkisuus kohtaavat, vai kohtaavatko ylipäätään?

Discovery+-palvelun lämminhenkinen ja rohkea reality Gossip Moms Suomi seurasi viime syksynä tunnettujen suomalaisten äitien perhearkea lähietäisyydeltä. Nyt katsojien suosikiksi noussut sarja saa toivottua jatkoa uuden 2. kauden myötä. Sarjan päätähtinä jatkavat ensimmäisellä kaudella nähdyt, useista tv-ohjelmista ja lehtiotsikoista tutut Sini Ariell, Henna Kalinainen ja Vilma Karjalainen. Uutena kasvona mukaan liittyy kauneusalan yrittäjä ja DJ Suvi Pitkänen.

Nelikko on kuvannut sarjaa varten todellista elämäänsä ja arkeaan niin iloineen, kriiseineen kuin onnenhetkineenkin. Äidiksi tuleminen ja vanhemmuus ovat elämän mullistavia asioita. Oman haasteensa tuo jatkuva tasapainoilu yksityisen ja julkisen elämän välimaastossa sekä ulkopuolinen kritiikki, jolta kukaan päähenkilöistä ei välty.

Katsoja pääsee jälleen osaksi äitien arjen pieniä ja suuria, tärkeitä hetkiä. Jaksoissa puhutaan avoimesti muun muassa parisuhteista perhe-elämän myllerryksessä, väsymyksestä pikkulapsiarjessa, satuttavista somekommenteista sekä omasta hyvinvoinnista äitinä. Yhtä lailla keskiöön nousevat omien lasten, perheen ja odotuksen parissa koetut onnenhetket, joihin samassa tilanteessa elävien on helppo samaistua.

Sarjan Warner Bros. Discoverylle tuottaa Moskito Television.

 

Gossip Moms Suomi
discovery+ 2 jaksoa viikossa 1.11. alkaen
2 ensimmäistä jaksoa myös TV5:lla