Roope Salminen & Koirat palaa singlellä Sen pituinen se

Kappaleella feattaa 666-hitistään tunnettu pop-artisti Kiki

Roope Salminen & Koirat julkaisi perjantaina 21.10. singlen Sen pituinen se (feat. Kiki). Edellisen kerran vuonna 2019 musiikkia julkaissut kahdeksanhenkinen poppoo on palannut kehiin ja uudella kappaleella feattaa 666-hitistään tunnettu, nouseva pop-artisti Kiki.

Komea paluusingle Sen pituinen se kertoo tarinan parisuhteesta, joka ei kestänytkään. Vaikka rakkaus ei aina ole ikuista, se voi jättää lähtemättömän jäljen.

”Hyvä parisuhde tuntuu sadulta. Me ollaan totuttu siihen, että saduissa loput on onnellisia, mutta todellisessa elämässä ne on yleensä haikeita ja musertavia. Jostain syystä me annetaan parisuhteen lopun tosi paljon määrittää sitä, miten me muistetaan toinen ihminen, vaikka loppu on vaan pieni osa yhteistä tarinaa”, pohtii Salminen.

Kappaleen täydentää upeaääninen artistitulokas Kiki. Bändin jäsen ja kappaleen tuottaja Olli Äkräs pyysi Kikiä laulamaan kappaleelle ja lopputulos vakuutti koko bändin.

Oon todella kiitollinen, että Kiki lähti tulkitsemaan tätä tarinaa meidän kanssa. Kun kuulin Kikin version, tiesin välittömästi että tässä on meidän featti”, kertoo Salminen.

Esikoisalbuminsa Madafakin levy vuonna 2016 julkaissut bändi tuli suurelle yleisölle tutuksi viimeistään Madafakin darra (feat. Ida Paul) -singlen myötä, jota on striimattu Spotifyssa yli 15 miljoonaa kertaa. Yhtyeen toinen albumi Koiran vuosi julkaistiin 2019 ja siitä asti fanit ovat odottaneet uutta musiikkia. Nyt pitkä odotus vihdoin palkitaan ja koirat ovat irti!

Kuuntele Sen pituinen se (feat. Kiki) tästä.

Seuraa Roope Salminen & Koirat -yhtyettä: Instagram / TikTok / Facebook / Twitter