ELIAS KASKINEN julkaisi koskettavan rakkauslaulun

Lahjakas laulaja-lauluntekijä Elias Kaskinen julkaisi tänään koskettavan uuden kappaleen Minä Sinua. Kappale on sävelletty ja sanoitettu yhdessä Anin sekä Aleksanteri Hulkon kanssa. Elias kuvailee kappaletta näin:

- Jokainen meistä tulee suhteeseen hyvien ja huonojen ”tuliaisten” kanssa, mitä on tarttunut mukaan elämän varrella. Tää biisi kertoo niistä ajoista ku mulla on ollu vaikeeta pitää omaa päätä kasassa, mut on voinut luottaa siihen, et toinen pysyy vierellä ja tietty uskosta itseen, et minä sinua, kävi miten kävi. Minä Sinua on rakkauslaulu rikkinäisille.

Elias Kaskinen & Päivän Sankarit -yhtyeen solistina vuosina 2014-2018 toiminut pop-tähti siirtyi vuonna 2020 odotetusti soolouralle. Eliaksen aiemmin julkaistut singlet ovat menestyneet hyvin ja muun muassa debyyttisingle Beibe on ylittänyt reippaasti platinarajan. Artisti on vuosien varrella myös esiintynyt useasti televisiossa, voittaen esimerkiksi Tähdet, tähdet -ohjelman vuonna 2017 sekä Kultaisen Venlan isännöimästään Alasti-klubista vuonna 2019.

Elias Kaskinen:
Instagram
Spotify
TikTok
warnermusic.fi/eliaskaskinen