Nummirock 2023 paljasti ensimmäiset esiintyjänsä, mukana mm. Asking Alexandrian ja Abortedin kesän ainoat keikat Suomessa!

"Tämä ensimmäinen pikkujoulupaketti on vasta alkusoittoa tulevalle kesälle"

Tulevana juhannuksena vietettävä Nummirock 2023 lataa ensimmäiset esiintyjänsä pöytään, ja mikä kattaus se onkaan! Jos Kauhajoen Nummijärvellä onkin vietetty samasssa paikassa juhannusjuhlia jo 1930-luvulta lähtien, eipä ole aiemmin nähty, kun Asking Alexandria (UK), Bloodywood (IN), Born of Osiris (US), Aborted (BE), Blood Red Throne (NO) ja Misþyrming (IS) kaikki soittavat kesän ainoat festivaalivetonsa Suomessa.

Tässä ensimmäisessä aallossa julkaistaan myös oivallinen kimara kotimaisen metallin kirkkaimpia nimiä. Nummirockissa nähtävän Before the Dawnin levynjulkaisukeikan lisäksi ovat mukana Stam1na, Finntroll, Bloodred Hourglass, Ruoska, One Morning Left, Foreseen sekä Heavy Metal Perse.

21.–24. kesäkuuta vietettävän Nummirockin promoottori Tero Viertola on iloinen tulevan kesän Nummirockin monipuolisuudesta. Ekslusiivisten festivaalivetojen joukossa nähdään myös viime kesänä lentojen vuoksi kalkkiviivoilla peruuntunut Blood Red Thornen keikka sekä yksi kesän 2023 eksoottisimmista metallivieraista, intialainen Bloodywood.

"Kyseessä on ensimmäinen intialainen bändi Nummirockissa koskaan, ja Bloodywood on samalla niin sanottu luonnollinen jatkumo vähän eksoottisempien metallimaiden esiintyjille; tänä vuonnahan meillä oli mukana uusiseelaintilainen Alien Weaponry."

Tero Viertola toivoo koko metallimusiikkialan tavoin myös nuorien kuulijoiden löytävän raskaan musiikin pariin, ja myös tänä vuonna Nummirock on ikärajaton tapahtuma. Osallistumista varsinkin iltatapahtumiin suositellaan kuitenkin vasta, kun yläkoulu on suoritettu.

Nummirock 2023 julkaisee lisää esiintyjiä ensi vuoden puolella, ja promoottori Tero Viertola aikoo paketoida nelipäiväiseksi kasvaneen festivaalin täyteen monipuolisella valikoimalla metallimaailman nimekkäimpiä tähtiä – unohtamatta erikoisuuksia ja huumorin kauheinta kukkaa.

"Tulevan kesän kattaus näyttää ja tuntuu enemmän kuin mielenkiintoiselta. Tämä ensimmäinen kova pikkujoulupaketti on vasta alkusoittoa tulevalle kesälle", Viertola myhäilee.

 

Nummirock 2023 21.–24.6.2023

Liput ensi vuoden Nummirockiin ovat nyt myynnissä Tiketissä sekä Lippu.fi:ssä.
Myynnissä olevat liput ovat:
* 4 päivän festivaalilippu, sisältää auto- ja telttapaikan / hinta 159€
* 4 päivän Premium-lippu, sisältää auto- ja telttapaikan / hinta 189€
Molemmista lippukategrioista lisää tietoa Nummirockin sivuilla.

Nummirock on ikärajaton tapahtuma, jonka suositusikä on 16 vuotta.

 

Nummirockin tähän mennessä julkaistut artistit ovat:

Asking Alexandria
Bloodywood
Born of Osiris
Aborted
Blood Red Throne
Misþyrming
Stam1na
Before the Dawn
Finntroll
BRHG
Ruoska
One Morning Left
Foreseen
Heavy Metal Perse

 

www.nummirock.fi
Facebook
Instagram
Twitter
TikTok
Youtube