MIKAEL GABRIEL julkaisi Big steppa - räppialbumin

Albumi täynnä suomiräpin kovimpia tähtiä, tuottajana mukana kaksi Grammy-ehdokkuutta saanut MD$

Mikael Gabriel on julkaissut uuden albuminsa Big Steppa, joka on artistin ensimmäinen täysverinen räppialbumi alusta loppuun. Albumi osoittaa MG:n olevan edelleen suomiräpin kovimpia tekijöitä. Räpin pariin palatessaan artisti halusi haastaa niin itseään kuin muitakin suomiräpin tekijöitä entistä kovempiin suorituksiin. Big Steppa -levyllä on mukana lukuisa joukko vierailijoita nousevista räp-lupauksista etabloituneisiin supertähtiin saakka: william, Cledos, TheoFuego, Sini Sabotage, Joe L, Nebi, ANI, Jambo ja Kerza. Albumin yhtenä tuottajana oli MD$, joka sai vastikään kaksi Grammy-ehdokkuutta. ”Tällä albumilla on mukana kaikki ne tyypit jotka määrää täs geimis. Tää albumi on se, joka määrää täs geimis”, toteaa MG ja jatkaa:

Tää albumi on ollu siisti tehdä näiden tyyppien kans, koska musta on pitkästä aikaa löytynyt taas pieni räppimonsteri, joka on pääsyt toteuttamaan niitä samoja asioita, joihin rakastuin aikoinaan räpissä. Musta tuntuu että tää on se juttu, jossa mun intohimo on suurimmillaan. Tää on se juttu, jonka mä osaan kaikkein parhaiten. Tää saattaa olla se juttu, jonka osaan kaikkein parhaiten kaikista täällä. Se jää teiän arvioitavaks. Mä toivon että te tykkäätte tästä taiteesta ja energiasta mitä me ollaan luotu teille.

Visuaalisuus on aina ollut iso osa MG:n tekemistä. Uusien biisien valmistuttua artisti lensi New Yorkiin, jossa kuvattiin neljä näyttävää musiikkivideota. Videot ohjasi Emma-palkittu kaverikarim. ”Leikkikenttänä tällä albumilla on New York, joka on mulle tärkee kaupunki. Se tulee esille monta kertaa näissä biiseissä ja videoissa. Sieltä mistä räp on kotoisin, sieltä lähtee myös Big Steppa”, kertoo MG.

Albumin lanseeraus käynnistyi syyskuussa Vainois-singlellä. Tummanpuhuva räppibiisi yllätti fanit ja sai aikaan innostuneet vastaanoton. Biisiä seurasi nopealla aikataululla tuplasinkku Drama / Kilogram, joilla kuultiin Cledosia ja TheoFuegoa. Ennen albumin julkaisua saatiin williamin tähdittämä Aika on rahaa. Keskiviikkona 30.11. levyltä julkaistaan vielä yksi musiikkivideo, albumin nimikkobiisi Big Steppa.

www.instagram.com/mikaelgabriel