Biisin päätyminen sarjaan oli yllätys bändille itselleenkin

Maailman menestynein sellometalliyhtye Apocalyptica sai viime viikolla mieluisia yllättäviä uutisia: Netflixin vastikään julkaistun ja heti hitiksi nousseen Wednesday-sarjan kolmannessa jaksossa on mukana myös Apocalyptican jo ikoniseksi muodostunut versio Metallican Nothing Else Matters -singlestä. Tim Burtonin Addams Family -sarjan scoremusiikista vastaa Burtonin luottomies Danny Elfman.

Apocalyptican kohtauksessa pääosassa oleva Wednesday (Jenna Ortega) soittaa selloa, ja tietenkin myös instrumentin saama huomio oli Apocalypticalle kaikin tavoin mieluinen yllätys:

"Sello on nyt trendikäs! Upea juttu!", Paavo Lötjönen toteaa ilahtuneena ja jatkaa: "Olimme hyvin yllättyneitä biisin mukanaolosta ja kuinka isoon rooliin tarinankerrannollisesti se oli asetettu kolmannen jakson loppukohtauksessa. Sellistitytöt ovat moderneja kapinallisia!", hän hymyilee.

Vuonna 1998 julkaistu Apocalyptican Nothing Else Matters on saanut sarjassa seuraa myös lukuisilta muilta maailman ykkösnimiltä; mukana ovat muiden muassa Rolling Stones, Roy Orbison, Edith Piaf sekä The Cramps.

Vastikään Helsingin Jäähallin show´llaan hurmannut ja jo sen jälkeen Japanissakin piipahtanut Apocalyptica nähdään Suomessa vielä ennen joulua yhdellä keikalla bändin noustessa John Smith Frozen -festivaalin lavalle tämän viikon lauantaina.

 

www.apocalyptica.com